EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Chinese economie koelt verder af

De Chinese economie wordt al maanden geconfronteerd met hevige tegenwind. De opgelegde IMPORTheffingen op Chinese producten speelt de Chinese productiesector op dit moment voornamelijk parten. En dat blijkt ook uit de meest recente macrocijfers.

Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat het Chinese productie PMI-cijfer tijdens de afgelopen maand is gedaald naar 50. Een notering boven de 50 impliceert groei, terwijl een notering onder de 50 krimp betekent. Wat dat betreft is de Chinese productiesector dus nu in ‘niemandsland’ beland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Aandelenmarkten stijgen flink bij opening na staakt het vuren China-VS

Aandelenmarkten wereldwijd zijn maandag flink hoger geopend nadat China en de Verenigde Staten afspraken de komende drie maanden geen nieuwe IMPORTheffingen in te voeren.

De AEX begon 2 procent hoger met bijvoorbeeld staalproducent ArcelorMittal flink hoger. Ook andere aandelenbeurzen in Europa staan flink hoger. De DAX-index in Duitsland steeg 2,5 procent, De FTSE 100 in Londen stond 1,6 procent in de plus terwijl de

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 2 december 2018

Trump en Jinping akkoord over ‘wapenstilstand’

De G-20 top is dan toch vruchtbaar geweest voor de Verenigde Staten van Amerika, China en dus ook de wereldeconomie en de financiële markten. President Trump en Jinping zijn namelijk overeengekomen om een soort van ‘wapenstilstand’ in te lassen. Dat wil zeggen dat de IMPORTheffingen op 1 januari niet verhoogd zullen worden van 10 procent naar 25 procent.

Een behoorlijke opluchting voor de financiële markten en de wereldeconomie. De situatie tussen China en de Verenigde Staten van Amerika lijkt iets minder grimmig te worden na de ontmoeting tussen president Trump en president Jinping op de G-20 top te Buenos Aires.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

'Trump kan volgende week al IMPORTtarief invoeren op Europese auto's'

De Amerikaanse president Donald Trump kan volgende week al, na de aankomende G20-top, IMPORTheffingen invoeren op geïmporteerde auto's, meldt het Duitse weekblad Wirtschaftswoche dinsdag op basis van Europese bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Trump verwacht IMPORTheffingen China te verhogen naar 25 procent

De Amerikaanse president Donald Trump zegt te verwachten de extra IMPORTheffingen op 200 miljard dollar aan Chinese goederen te verhogen naar 25 procent. Hij noemt het "heel erg onwaarschijnlijk" dat hij ingaat op een verzoek van China om de verhoging uit te stellen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs