EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

'Eindelijk verzet iemand zich tegen China First'

Macro-econoom Kees de Kort snapt niets van de ophef rondom Trump's plannen voor IMPORTtarieven voor staal en aluminium. 'Hij heeft zich iets laten ontvallen over tarieven en dan gaan alle pennenlikkers quotjes halen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Trumps economische topadviseur Gary Cohn stapt op

De economische topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump Gary Cohn heeft zijn ontslag ingediend.

De economische topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump Gary Cohn heeft zijn ontslag ingediend.

Hoewel het Witte Huis ontkent dat Cohn opstapt vanwege de plannen om IMPORTheffingen op staal en aluminium in te voeren, lijkt dat wel de voornaamste reden te zijn. Cohn verloor de interne strijd met de president, aangezien hij tegen de IMPORTheffingen is.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 maart 2018

Goldman Sachs legt uit wat te doen bij een handelsoorlog

Staat er een grote handelsoorlog voor de deur? Als het van Amerikaans president Donald Trump afhangt wel. Hij sprak harde taal over de oneerlijke handelsrelaties die andere landen hebben met de Verenigde Staten. Trump is daarom bereid om de IMPORT van buitenlandse producten zwaarder te belasten. Beleggers kunnen zich hier op voorbereiden volgens Goldman Sachs.

Komen er Amerikaanse IMPORTheffingen op de invoer van staal en aluminium? De Europese Unie reageerde door te zeggen dat verschillende Amerikaanse producten evenzeer getaxeerd zullen worden. De situatie is alleszins aan het escaleren want Trump wilt zelfs een stapje verder gaan door de IMPORT van Europese voertuigen zwaarder te belasten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trump dreigt IMPORTheffing op auto's uit EU in te voeren

De Amerikaanse president Donald Trump heeft gedreigd met invoerheffingen op Europese auto's. Hij reageerde daarmee op de mogelijke Europese tegenmaatregelen op de door hem aangekondigde IMPORTheffingen op staal en aluminium.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

'EU overweegt ook IMPORTheffingen in reactie op aankondiging VS'

De Europese Unie overweegt een IMPORTheffing van 25 procent op circa 3,5 miljard dollar aan geïmporteerde goederen uit de Verenigde Staten. Dat zou volgens anonieme bronnen van persbureau Reuters het antwoord van Brussel zijn op de aangekondigde Amerikaanse IMPORTheffingen op staal en aluminium. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs