EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Zuid-Korea wil Russisch aardgas via Noord-Korea

Zuid-Korea wil meer aardgas uit Rusland IMPORTeren en ziet die kans toenemen nu Noord-Korea weer diplomatieke banden wil aanhalen met haar buurlanden en met de Verenigde Staten. De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in brengt deze week een driedaags bezoek aan Moskou en zal het onderwerp daar waarschijnlijk opnieuw op de agenda zetten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 20 juni 2018

Europese tegenmaatregelen op Amerikaanse IMPORT gaan vrijdag in

De Europese Unie zal aanstaande vrijdag invoerheffingen van 25 procent instellen op diverse Amerikaasne producten als een reactie op de Amerikaanse invoertarieven op staal en aluminium.

Het gaat om een grote groep producten ter waarde van 2,8 miljard euro. Op de lijst, die al eerder naar buiten was gekomen, staan onder meer spijkerbroeken, bourbon-whiskey en motoren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Trump dreigt met heffing op 200 miljard dollar aan Chinese goederen

De Verenigde Staten en China hebben elkaar opnieuw gedreigd met nieuwe IMPORTheffingen en tegenmaatregelen, nadat beide landen vrijdag ook al extra heffingen aankondigden.

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde maandag aan 10 procent extra belasting te heffen op Chinese goederen, die een handelswaarde van 200 miljard dollar vertegenwoordigen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 juni 2018

Trump krijgt er niet genoeg van en is op zoek naar 200 miljard dollar extra IMPORTheffingen

Het gaat van kwaad naar erger. Amerikaans president Trump kondigde vorige week aan dat ze voor 50 miljard dollar IMPORTheffingen zullen invoeren op Chinese goederen. Logischerwijs reageerde Peking met tegenmaatregelen maar Trump laat zich niet van de wijs brengen. Hij heeft zijn administratie de opdracht gegeven om de IMPORTheffingen te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 16 juni 2018

China kondigt heffingen op Amerikaanse goederen aan

China heeft IMPORTheffingen ingevoerd op Amerikaanse goederen ter waarde van 43 miljard euro (50 miljard dollar). Dat is een reactie op de invoertarieven die de Verenigde Staten eerder op vrijdag afkondigde. 

Het gaat om heffingen van 25 procent op 659 verschillende Amerikaanse goederen, waaronder vliegtuigen, auto's en sojabonen. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs