Nieuws / Artikelen met het woord

import

708 artikelen gevonden. Artikel 311 tot 315
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

China IMPORTeerde in november 42% minder goud

China heeft in november veel minder goud geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Vergeleken met oktober daalde de IMPORT in november met 42 naar iets meer dan 76 ton. China passeert dit jaar India als grootste IMPORTeur van goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Turkije verdubbelt goud IMPORT

Wie denkt dat de verkoop van goud zo goed als stilligt, is onjuist geïnformeerd. De prijsval bij goud heeft de grote spelers op de markt niet afgeschrikt, wel integendeel. Vooral de centrale banken stellen zich opnieuw actief op en kopen goud, soms zelfs in verrassende grote hoeveelheden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Explosieve toename goudsmokkel in India

Dit jaar is er naar schatting zeven keer zoveel goud gesmokkeld als vorig jaar, het gevolg van IMPORTbeperkingen van de Indiase overheid. De IMPORTheffing werd stapsgewijs verhoogd van 2% naar 10%, maar dat heeft vooral meer illegale invoer van goud in de hand gewerkt. De smokkel wordt geschat op 150 tot 200 ton goud, tegenover een officiële IMPORT van 900 ton.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Zwitserland wil transparantie goudmarkt vergroten

Zwitserland wil de transparantie in de goudmarkt vergroten. Met ingang van 2014 moet er nauwkeurig worden bijgehouden uit welke landen goud geIMPORTeerd wordt en naar welke landen het geexporteerd wordt. Er wordt nog steeds goud verwerkt dat afkomstig is van dubieuze bronnen en daar wil de Zwitserse overheid een einde aan maken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Premie op goud stijgt naar $180 in India

De premie op goud is in India gestegen tot $180 per troy ounce, zo schrijft Mineweb. Door de IMPORTbeperkende maatregelen is het aanbod van nieuw goud sterk teruggevallen. Ook het aanbod van sloopgoud loopt terug, waardoor er steeds hogere premies betaald worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$