Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 316 tot 320
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Iran gaat weer goud handelen met Turkije

Vanwege de sancties tegen Iran betaalde Turkije vorig jaar met goud voor de IMPORT van aardgas. Maar daar kwam begin dit jaar een einde aan, toen de sancties tegen Iran verscherpt werden. Nu de sancties weer wat zijn versoepeld kunnen Iran en Turkije weer rechtstreekse transacties in goud doen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China IMPORTeerde in oktober 131,19 ton goud uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton goud geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste IMPORTkanaal voor de Chinese goudmarkt. Al zes maanden op rij IMPORTeerde China netto meer dan 100 ton goud per maand. De bruto IMPORT verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende goudprijs doet de Chinezen niets...

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Vergrijzingsbom staat op ontploffen: EU moet tegen 2025 ruim 21 miljoen jongeren IMPORTeren

Old women gathering. Tegen 2025 zal de EU één op elke zes mensen van de ‘jongere arbeidspopulatie’  - in dit geval gedefinieerd als mensen tussen 15 en 45 - verliezen. In Spanje en Italië zou het om ruim 30% van deze leeftijdsgroep gaan, blijkt uit een studie van het European University Institute.

De redenen zijn evident en vandaag al zichtbaar op straat: mensen worden steeds ouder; jonge koppels krijgen steeds minder kinderen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Dit is hoe wanhopig men is naar goud in India

De Indiase beperkingen op de IMPORT van goud missen hun effect niet. Officiële IMPORT van goud in India daalde de laatste maanden. Het zorgde er echter ook voor dat de zwarte goudmarkt floreert en dat de Indiase bevolking steeds creatiever wordt om goud het land in te smokkelen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Chinezen kopen nog meer goud dan we dachten

De Chinezen kopen veel meer goud dan eerder werd aangenomen. Naast IMPORT via Hong Kong voert China ook steeds meer goud rechtstreeks het land in via Shanghai. De werkelijke IMPORT van goud ligt mogelijk één vijfde hoger dan eerder werd aangenomen. Zwitserse smelterijen als Metalor en Hereaus draaien overuren om grote LBMA goudstaven om te smelten naar kilo baren voor de Chinese markt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$