Nieuws / Artikelen met het woord

import

719 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 2 december 2013

Zwarte markt voor goud floreert in India

Door hogere IMPORTheffingen en IMPORTquotas is goud steeds moeilijker te krijgen in India. Daardoor zijn de premies ook verder opgelopen en is het dus lucratiever geworden om goud te smokkelen. Het prijsverschil met gesmokkeld goud loopt in sommige gevallen op tot $200 per troy ounce. Juweliers vragen daarom om een halvering van de IMPORTheffing naar 5%.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Goud en zilver report (Week 48)

De prijzen van goud en zilver stabiliseerden afgelopen week. Het laatste nieuws uit de goudmarkt: Beleggers verkopen nog steeds aandelen GLD, China IMPORTeerde in oktober nog meer goud, Indiërs stappen over op zilver en de Britse toezichthouder gaat een onderzoek instellen naar de dagelijkse fixing.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Iran gaat weer goud handelen met Turkije

Vanwege de sancties tegen Iran betaalde Turkije vorig jaar met goud voor de IMPORT van aardgas. Maar daar kwam begin dit jaar een einde aan, toen de sancties tegen Iran verscherpt werden. Nu de sancties weer wat zijn versoepeld kunnen Iran en Turkije weer rechtstreekse transacties in goud doen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China IMPORTeerde in oktober 131,19 ton goud uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton goud geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste IMPORTkanaal voor de Chinese goudmarkt. Al zes maanden op rij IMPORTeerde China netto meer dan 100 ton goud per maand. De bruto IMPORT verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende goudprijs doet de Chinezen niets...

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Vergrijzingsbom staat op ontploffen: EU moet tegen 2025 ruim 21 miljoen jongeren IMPORTeren

Old women gathering. Tegen 2025 zal de EU één op elke zes mensen van de ‘jongere arbeidspopulatie’  - in dit geval gedefinieerd als mensen tussen 15 en 45 - verliezen. In Spanje en Italië zou het om ruim 30% van deze leeftijdsgroep gaan, blijkt uit een studie van het European University Institute.

De redenen zijn evident en vandaag al zichtbaar op straat: mensen worden steeds ouder; jonge koppels krijgen steeds minder kinderen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$