Nieuws / Artikelen met het woord

import

714 artikelen gevonden. Artikel 371 tot 375
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 23 juli 2013

Indiase centrale bank beperkt IMPORT goud

De Reserve Bank of India (RBI) heeft opnieuw beperkingen opgelegd aan de IMPORT van goud. Vanaf nu moet een vijfde deel van al het geïmporteerde goud ook weer geëxporteerd worden. Haalt een handelshuis dat quotum niet, dan mogen ze minder goud IMPORTeren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Chinezen halen meer goudstaven uit Zwitserland

Voor Chinezen is goud méér dan zomaar een belegging. Sinds 2010 kopen ze structureel goud en dit jaar is de IMPORT verdubbeld! Deze grafiek op Marketupdate laat zien dat er grote hoeveelheden goudstaven van Zwitserland naar China overvliegen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Indiërs kochten in juni minder goud en zilver

India heeft in juni veel minder edelmetaal ingevoerd dan in mei. De IMPORT viel terug van $8,4 naar $2,45 miljard, waardoor het tekort op de handelsbalans van India kleiner geworden is. De Indiase regering probeert het kopen van goud te ontmoedigen en lijkt meer succes te boeken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Chinese export onverwacht gedaald

De export van China is in juni onverwacht gekrompen. Ook de IMPORT liet een verrassende krimp zien. Dat blijkt uit cijfers die vandaag werden gepubliceerd door de Chinese douane.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

EU daagt Rusland wegens heffing op auto's

Rusland moet stoppen met de speciale IMPORTheffingen op auto's uit de EU. Daarom heeft de Europese Commissie het land voor de Wereld Handelsorganisatie (WHO) gedaagd, zo werd dinsdag bekendgemaakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$