EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 371 tot 375 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 14 juli 2014

Peakoil in Italië: al in 2013 aan Kyoto doelstelling voldaan

Italië IMPORTeert het overgrote deel van de aardolie, die het land verbruikt. Aardolie is het afgelopen decennium veel duurder geworden en de rekening voor de Italiaanse aardolie-IMPORT liep flink op. Misschien is dat een reden waarom het aardolieverbruik van Italië sterk is gedaald.

Italië IMPORTeert het overgrote deel van de aardolie, die het land verbruikt. Aardolie is het afgelopen decennium veel duurder geworden en de rekening voor de Italiaanse aardolie-IMPORT liep flink op. Misschien is dat een reden waarom het aardolieverbruik van Italië sterk is gedaald.

In het jaar 2000 verbruikte de Italianen gezamenlijk 1,93 miljoen vaten per dag. Vorig jaar was dat nog maar 1,31 miljoen vaten: een daling van 32%.

Ook het aardgasverbruik van Italië daalt sterk. Van 79 miljard kuub in 2005 tot 64 miljard kuub in 2013. Dat betekent een afname van 19%.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

India handhaaft IMPORTheffing goud

India verraste vandaag de goudmarkt door de IMPORTheffing op goud te handhaven, zo meldt Reuters op haar website. De IMPORTheffing op goud blijft staan op 10%. India is na China de grootste goudconsument van de wereld en IMPORTeerde in 2013 ongeveer 1000 ton goud. De goudfuture in India sprong 2% omhoog op nieuws. De markt rekende juist op een reductie van de IMPORTheffing. De grootste goudhandelaar in India gaf gisteren aan te verwachten dat de minister van financiën waarschijnlijk de IMPORTheffing zou verlagen naar 6%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: zondag 6 juli 2014

Een Eeuw Slavernij - de geschiedenis van de FED

What is the Federal Reserve system? How did it come into existence? Is it part of the federal government? How does it create money? Why is the public kept in the dark about these IMPORTant matters? In this feature-length documentary film, The Corbett Report explores these IMPORTant question and pulls back the curtain on America's central bank.

Lees verder op
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de goudmarkt

De situatie op de goudmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de IMPORTbelasting op goud opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De goudhonger van de Indiërs was namelijk zo groot dat de IMPORT van goud onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 juni 2014

Chinese Gold Demand 883 Tonnes YTD

Withdrawals from the Shanghai Gold Exchange (SGE) vaults in week 24 accounted for 33 metric tonnes. Year to date Chinese gold demand, measured by SGE withdrawals, stands at 883 tonnes. A quick calculation (week 1 – 24  SGE withdrawals – mine – scrap) tells us that China net IMPORTed 599 tonnes year to date, annualized 1298 tonnes.

[...]

Lees verder op Ingoldwetrust.ch
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs