Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 371 tot 375
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Durk Veenstra: Vooral rest van de wereld heeft last van onze crisis

''Sinds de crisis echt begon blijft  de IMPORT van Europa achter. Een paar landen zijn de dupe van onze zuinigheid'', aldus Durk Veenstra. Bekijk zijn uitleg.

Bron:
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

India legt vooruitbetaling voor goud aan banden

India voert de druk op in de strijd tegen het goud. Vorige week werd de IMPORTheffing op goud al opgeschroefd van zes naar acht procent en nu wordt ook het vooruit verkopen van goud aan banden gelegd. De Reserve Bank of India (RBI) heeft een nieuwe maatregel ingevoerd waardoor het nog maar beperkt mogelijk is om goud te kopen dat pas achteraf betaald kan worden. Ook is de hoeveelheid goud die particulieren naar de bank mogen brengen als onderpand voor een lening beperkt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

India legt vooruitbetaling voor goud aan banden

India wil de vraag naar goud afremmen en gebruikt daarvoor verschillende methoden. Vorige week werd de IMPORTheffing verhoogd naar 8% en nu wordt het vooruitbetalen van goud aangepakt. De maatregel treft ook juweliers, die goud eerst moeten inkopen en pas later als sieraad kunnen aanbieden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 juni 2013

10 ongewone zaken die u niet wist over India

India kent momenteel de traagste groei in de laatste 10 jaren. Het land wil kost wat kost de IMPORT van goud onderdrukken omdat dit het land met een gigantisch handelstekort opzadelt. India maakt samen met China het merendeel van de globale bevolking uit, dat wist u waarschijnlijk al, maar Express.be verzamelde nog 10 ongewone zaken die u waarschijnlijk nog niet wist over India:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 11 juni 2013

Meer goudsmokkel in India door hogere IMPORTheffing

De verhoging van de IMPORTheffing van 6 naar 8 procent werkt goudsmokkel in de hand. Het wordt steeds lucratiever om via illegale kanalen goud het land in te brengen, want Indiërs blijven gretig kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$