Nieuws / Artikelen met het woord

import

702 artikelen gevonden. Artikel 381 tot 385
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 6 juni 2013

Europese heffing op zonnepanelen bedreigt tot 400.000 Chinese jobs

De antidumpingheffing op de IMPORT van zonnepanelen uit China kan in dat land tot 400.000 jobs in gevaar brengen. In Europa zouden tot 250.000 jobs verloren kunnen gaan, melden Chinese staatsmedia. De heffing is deze week aangekondigd door Europees Commissaris voor Handel Karel De Gucht.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 6 juni 2013

India verhoogt invoerheffing goud naar 8%

India heeft de invoerheffing op goud opnieuw opgeschroefd. Vanaf nu moet er 8% belasting betaald worden over de IMPORT van zuiver goud. Voor gouderts en doré goudstaven is de heffing verhoogd van 5 naar 7 procent. De regering wil haar bevolking ontmoedigen goud te kopen. De IMPORT van goud drukt op de betalingsbalans en verzwakt de roepie.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

India IMPORTeerde in mei opnieuw veel goud: 162 ton

India heeft de afgelopen maand ongeveer 162 ton goud gekocht geïmporteerd, zo maakte een woordvoerder van het Indiase ministerie van Financiën bekend . Dat was niet alleen meer dan vorig jaar, maar ook veel meer dan waar men op gerekend had. In april werd er ook al meer goud verkocht dan normaal, omdat koopjesjagers profiteerden van de lagere goudprijs. Het ministerie van Financiën schat de IMPORT van goud in de maand april op 142,5 ton, een stijging van 138% ten opzichte van dezelfde maand in 2012.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

India IMPORTeerde in mei opnieuw veel goud: 162 ton

India IMPORTeerde in mei 162 ton, veel meer dan waar men op had gerekend. In april werd er ook al opvallend veel goud verkocht, naar schatting 142,5 ton. Als India in dit tempo goud blijft kopen zal het oude jaarrecord verbroken worden. Normaal IMPORTeren Indiërs ongeveer 80 ton goud per maand.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

China wil chemische middelen EU en VS weren

China is op zoek naar alternatieven voor de IMPORT van bepaalde chemische middelen uit de Verenigde Staten en de Europese Unie. De maatregel is een direct antwoord op Westerse landen die de IMPORT van goedkoper Chinese zonnepanelen proberen stop te zetten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$