Nieuws / Artikelen met het woord

import

715 artikelen gevonden. Artikel 396 tot 400
Bron:
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

India IMPORTeerde in mei opnieuw veel goud: 162 ton

India heeft de afgelopen maand ongeveer 162 ton goud gekocht geïmporteerd, zo maakte een woordvoerder van het Indiase ministerie van Financiën bekend . Dat was niet alleen meer dan vorig jaar, maar ook veel meer dan waar men op gerekend had. In april werd er ook al meer goud verkocht dan normaal, omdat koopjesjagers profiteerden van de lagere goudprijs. Het ministerie van Financiën schat de IMPORT van goud in de maand april op 142,5 ton, een stijging van 138% ten opzichte van dezelfde maand in 2012.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 4 juni 2013

India IMPORTeerde in mei opnieuw veel goud: 162 ton

India IMPORTeerde in mei 162 ton, veel meer dan waar men op had gerekend. In april werd er ook al opvallend veel goud verkocht, naar schatting 142,5 ton. Als India in dit tempo goud blijft kopen zal het oude jaarrecord verbroken worden. Normaal IMPORTeren Indiërs ongeveer 80 ton goud per maand.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 2 juni 2013

China wil chemische middelen EU en VS weren

China is op zoek naar alternatieven voor de IMPORT van bepaalde chemische middelen uit de Verenigde Staten en de Europese Unie. De maatregel is een direct antwoord op Westerse landen die de IMPORT van goedkoper Chinese zonnepanelen proberen stop te zetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 30 mei 2013

Indiërs moeten passie voor goud onder controle houden

Terwijl India vermoedelijk 350 tot 400 ton goud zal IMPORTeren in het tweede kwartaal, roept de Indische Minister van Financiën, P.Chidambaram, de bevolking op om hun passie voor goud onder controle te houden. Indien nodig zal India nog meer stappen ondernemen om de goudaankopen te ontmoedigen. Tot nu toe hebben de genomen maatregelen nog maar weinig effect gehad.

De vraag naar goud zal volgens het World Gold Council in het tweede kwartaal op een nieuw record uitkomen doordat de consumenten profiteren van de daling van de goudprijs. De prijsdaling heeft de Westerse ETF bezitters de stuipen op het lijf gejaagd, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de vraag naar fysiek goud in de opkomende markten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 mei 2013

“Europese Verenigde Staten zijn een compleet mislukte unie”

De Europese Unie is een open economie, het is de grootste exporteur en IMPORTeur van goederen en diensten. Maar de alsmaar voortwoekerende Europese schuldencrisis en de problemen in de banksector bedreigen Europa van binnenuit. Dit gevaar valt moeilijk te bezweren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$