EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

USA verhoogt handelstarieven op staal en aluminium voor EU, Canada en Mexico

Er was begin dit jaar al sprake van IMPORTheffingen op staal en aluminium en tevens ‘hoop’ dat het niet zo ver zou komen… maar de Verenigde Staten van Amerika gaan dan toch de invoerbelastingen op staal en aluminium verhogen voor de Europese Unie, Canada en Mexico. De Europese Commissie reageerde heftig op de Amerikaanse ‘aanzet’ tot een handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

China verlaagt IMPORTtarieven op 1.500 consumentenproducten

China gaat de IMPORTtarieven op bijna 1.500 consumentenproducten verlagen. De maatregel is onderdeel van de afspraken om de Chinese IMPORT te verhogen.

Het gemiddelde IMPORTtarief op deze producten gaat van 15,7 procent naar 6,9 procent, meldt het Chinese ministerie van Financiën. Dit is een daling van bijna 60 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Wirtschafstwoche: "Na aluminium en staal gaat Trump ook IMPORT Duitse wagens blokkeren'

De Amerikaanse president Donald Trump wil de invoer van Duitse luxewagens in de Verenigde Staten blokkeren. Dat schrijft het Duitse magazine WirtschaftsWoche, op basis van uitspraken van niet bij naam genoemde Amerikaanse en Europese diplomaten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Tijdelijke ‘wapenstilstand’ tijdens handelsoorlog tussen China en USA

De onderhandelingsgesprekken van de afgelopen dagen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China zijn precies goed verlopen. Amerikaans president Donald Trump heeft de IMPORTheffingen op Chinees staal opgeschort nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt in hun handelsrelatie. Dat zei Amerikaans minister van Financiën Steve Mnuchin tijdens een interview met Fox News.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 mei 2018

Mnuchin: "Amerikaanse handelsoorlog met China on hold"

De Amerikaanse minister van Financiën Steve Mnuchin heeft deze nacht op de zender Fox News gezegd dat de handelsoorlog tussen zijn land en China voorlopig stilligt. De Amerikaanse IMPORTheffingen op Chinees staal zijn opgeschort, nadat beide landen vooruitgang hebben geboekt bij de handelsbesprekingen die de afgelopen twee dagen zijn gehouden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs