EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Turkse inflatie stijgt naar hoogste punt in vijftien jaar

De inflatie in Turkije is in september gestegen naar bijna 25 procent op jaarbasis. De inflatie ligt daarmee op het hoogste niveau in vijftien jaar. Dit is vooral veroorzaakt door de sterk in waarde gedaalde Turkse lira.

Door de goedkopere lira wordt het veel duurder om bijvoorbeeld energie en levensmiddelen te IMPORTeren. De prijzen van voedsel stegen met bijna 28 procent. Ook energie, transport, kleding en andere diensten en producten werden fors duurder voor Turkse consumenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie vanwege handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China werpt een schaduw over de economische vooruitzichten in de wereld. 

Vanwege de vele opgeworpen IMPORTheffingen heeft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn groeiramingen voor de VS en China verlaagd. Ook de prognose voor de wereldeconomie als geheel pakt lager uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Chinese yuan kan nog eens 10 procent in waarde dalen

De Chinese eenheidsmunt kan nog eens met 10 procent kelderen tegenover de dollar als de Verenigde Staten van Amerika de IMPORTheffingen blijven verhogen. De huidige heffingen zorgen voor een neerwaartse druk, van zodra deze verhoogd worden eind dit jaar, zal de yuan verder kunnen dalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

‘No one can take us down’

De gemoederen lopen hoog op in China nu de Verenigde Staten een nieuwe reeks IMPORTheffingen hebben ingevoerd. Een mediabedrijf dat wordt beheerd door de Chinese regering slaakt alvast een harde toon, ‘no one can take us down’. De Chinezen zijn er van overtuigd om als winnaar uit de handelsoorlog te komen terwijl de Verenigde Staten zullen moeten inbinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

CEO Alibaba: ‘Handelsoorlog tussen VS en China kan nog 20 jaar duren’

Chinese aandelen kreunen onder het gewicht van de handelsoorlog die Donald Trump voert met Xi Jinping. Trump wil de scheef gegroeide handelsrelaties recht trekken met allerhande IMPORTheffingen waarop China weer Amerikaanse producten gaat belasten. Een langdurig conflict kan nefast zijn voor de wereldeconomie. CEO van China’s grootste bedrijf Alibaba, ziet nog niet direct een einde aan de handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs