EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Iran wil meer garanties van de EU over afname olie

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken zegt nog steeds te wachten op meer toezeggingen vanuit de EU voor wat betreft de afname van ruwe olie. Met ingang van 4 november treden nieuwe Amerikaanse sancties in werking, die andere landen verbieden om olie uit Iran te kopen. China en de landen van de Europese Unie hebben aangegeven dat ze deze sancties niet willen opvolgen en dat ze olie uit het land zullen blijven IMPORTeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 28 augustus 2018

China klaagt bij Wereldhandelsorganisatie over heffingen VS

China heeft een klacht ingediend bij de Wereldhandelsorganisatie (WTO) tegen de Verenigde Staten. 

Volgens de Chinezen zijn de door de Amerikanen ingestelde IMPORTheffingen tegen de regels van internationale handelsakkoorden. Zo hadden de VS bijvoorbeeld eerst met China in gesprek moeten gaan om de geschillen bij te leggen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

Dit is dé reden waarom Trump klaagt over de dollar

Tijdens de afgelopen maanden heeft Trump zich meermaals negatief uitgelaten over de dollar. Volgens Trump is de dollar relatief gezien op dit moment te duur geprijsd. Hij betichte Europa en China er al eerder van dat ze hun eigen munt devalueerde om op die manier concurrentievoordeel te behalen. De dure dollar is met name een probleem voor de Amerikaanse export.

Trump heeft tijdens de afgelopen maanden niet veel vrienden gemaakt op het wereldtoneel. Op dit moment lijkt alleen de Russische president Poetin aan zijn kant te staan. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer wereldleiders zich tegen Trump keren, want de president van de VS heeft de afgelopen tijd gesmeten met tal van IMPORTtarieven. In het bijzonder zijn China en Europa daar de dupe van geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 augustus 2018

VS stellen nieuwe tarieven in tegen China en vice versa

In Amerika gelden vanaf donderdag nieuwe IMPORTheffingen op Chinese goederen ter waarde van 16 miljard dollar (13 miljard euro). Als reactie heeft China heffingen ingevoerd voor Amerikaanse producten met dezelfde totale waarde. China dient ook een klacht in bij wereldhandelsorganisatie WTO tegen de Verenigde Staten (VS).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Turkije klaagt Amerikaanse heffingen aan bij Wereldhandelsorganisatie

Turkije heeft bij de Wereldhandelsorganisatie (WTO) een klacht ingediend tegen de hoge Amerikaanse IMPORTheffingen op staal. Donald Trump kondigde eerder deze maand een verdubbeling aan van de IMPORTtarieven op Turks staal en aluminium. De tarieven komen op respectievelijk 50 en 20 procent te liggen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs