EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
47
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
24
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 431 tot 435 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

'China haalt mogelijk meer olie uit Iran'

China IMPORTeert volgend jaar mogelijk meer olie uit Iran, ondanks strenge sancties en internationale regelgeving. Dat meldt persbureau Reuters op gezag van bronnen in de oliebranche.

China IMPORTeert volgend jaar mogelijk meer olie uit Iran, ondanks strenge sancties en internationale regelgeving. Dat meldt persbureau Reuters op gezag van bronnen in de oliebranche.

Het Aziatische land kocht de eerste 11 maanden van dit jaar 421.520 vaten olie per dag uit Iran, 0,6 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Voor de invoering van de sancties lag de olie-IMPORT rond de 530.500 vaten per dag. Over de exacte omvang van de IMPORT in 2014 wordt nog onderhandeld.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

China IMPORTeerde in november 42% minder goud

China heeft in november veel minder goud geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Vergeleken met oktober daalde de IMPORT in november met 42 naar iets meer dan 76 ton. China passeert dit jaar India als grootste IMPORTeur van goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 december 2013

Turkije verdubbelt goud IMPORT

Wie denkt dat de verkoop van goud zo goed als stilligt, is onjuist geïnformeerd. De prijsval bij goud heeft de grote spelers op de markt niet afgeschrikt, wel integendeel. Vooral de centrale banken stellen zich opnieuw actief op en kopen goud, soms zelfs in verrassende grote hoeveelheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 december 2013

Explosieve toename goudsmokkel in India

Dit jaar is er naar schatting zeven keer zoveel goud gesmokkeld als vorig jaar, het gevolg van IMPORTbeperkingen van de Indiase overheid. De IMPORTheffing werd stapsgewijs verhoogd van 2% naar 10%, maar dat heeft vooral meer illegale invoer van goud in de hand gewerkt. De smokkel wordt geschat op 150 tot 200 ton goud, tegenover een officiële IMPORT van 900 ton.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Zwitserland wil transparantie goudmarkt vergroten

Zwitserland wil de transparantie in de goudmarkt vergroten. Met ingang van 2014 moet er nauwkeurig worden bijgehouden uit welke landen goud geIMPORTeerd wordt en naar welke landen het geexporteerd wordt. Er wordt nog steeds goud verwerkt dat afkomstig is van dubieuze bronnen en daar wil de Zwitserse overheid een einde aan maken.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs