EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Trump is de eerste die zegt: tot hier en niet verder

Wat Trump wil is een 'level playing field': wat de rest bij Amerika mag, mag Amerika bij de rest doen. De IMPORTheffingen vanuit Europa zijn veel lager dan van Amerika naar Europa, zegt Kees de Kort. Trump zegt gewoon: ik wil een gelijk speelveld. Dat is zijn langetermijnvisie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

Handelsoorlog tussen China en VS heeft een duidelijke winnaar: Mexico

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China blijkt vooral voor een onverwachte partij een grote meevaller. De Amerikaanse IMPORT vanuit Mexico heeft het voorbije jaar de grootste stijging in zeven jaar gekend. Dat benadrukt het persbureau Bloomberg. Daarmee lijkt de handelsoorlog een winnaar te krijgen die zelf ook door de Amerikaanse president Donald Trump herhaaldelijk op de korrel wordt genomen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

Wie bezit de grootste olievoorraden?

Het begrip ‘oliesjeik’ is dermate ingeburgerd in de wereld, dat je waarschijnlijk automatisch denkt aan oliestaten zoals Saoedi-Arabië. Nochtans bekleedt een niet voor de hand liggend land de eerste plaats. In de landenlijst met de grootste oliereserves staat namelijk Venezuela bovenaan. Precies, waar een politieke en economische crisis heerst als zelden doorgemaakt in de laatste decennia. Volgens onderstaande grafiek zit er in de Mexicaanse grond voor 7,6 miljard vaten aardolie. Maar voor het eerst in 50 jaar wordt dat land een netto IMPORTeur, in plaats van exporteerder.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Indiase gezinnen zitten op 23.000 ton goud. Hoe lang nog?

India heeft gedurende de geschiedenis een grote affiniteit met goud uitgebouwd. Het land is een van de grootste IMPORTeurs van goud ter wereld. Maar aan die bloeiperiode zou mogelijk een einde kunnen komen. Dat meldt het magazine The Economist naar aanleiding van nieuwe cijfers over de Indiase goudIMPORT. De voorbije elf maanden is de invoer van goud met met 5,5 procent teruggevallen tegenover de periode voordien. Vele Indiase juweliers vrezen voor hun toekomst.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Nederland voor het eerst netto IMPORTeur van aardgas

Nederland was in 2018 voor het eerst in de geschiedenis een netto IMPORTeur van aardgas, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS. Door het terugschroeven van de aardgasproductie in Groningen moest er meer aardgas uit het buitenland worden geïmporteerd. Vorig jaar exporteerde ons land voor €9,8 miljard aan gas, terwijl de IMPORT op €12 miljard uitkwam. Dat is een tekort van €2,1 miljard.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs