EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

China voert IMPORTheffingen in op 16 miljard euro aan goederen VS

China heeft opnieuw teruggeslagen in de handelsoorlog met de Verenigde Staten. De Aziaten voeren op 23 augustus IMPORTheffingen in op omgerekend 16 miljard euro aan goederen uit de VS.

De heffingen zijn een reactie op IMPORTheffingen van 25 procent die de VS op 279 soorten Chinese goederen oplegt. Ook die hebben een waarde van 16 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

China exporteert meer goederen ondanks handelsoorlog

China heeft ondanks de handelsvete met de Verenigde Staten zijn export verder opgevoerd. Het Aziatische land voerde in juli 12,2 procent meer goederen uit dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van de douane. Dat is een sterkere stijging dan in juni en meer dan wat economen hadden verwacht.

Het zijn de eerste cijfers over de export sinds de Verenigde Staten en China elkaar over en weer met IMPORTheffingen bestoken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

China wil olie uit Iran blijven IMPORTeren

De dreigende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China lijkt zich nu ook uit te breiden naar de oliemarkt. Zo heeft het Chinese oliebedrijf Sinopec besloten nieuwe aankopen van olie uit de Verenigde Staten voorlopig uit te stellen, omdat het bedrijf vreest voor IMPORTheffingen die Amerikaanse olie duurder zullen maken. In afwachting van deze IMPORTheffingen blijft het Chinese oliebedrijf wel onverminderd olie uit Iran IMPORTeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

China voert extra invoertarieven in op 60 miljard aan Amerikaanse producten

China gaat IMPORTheffingen invoeren voor in totaal 60 miljard dollar aan Amerikaanse producten als de Verenigde Staten hun heffingen op Chinese producten uitbreiden.

Dat heeft de regering in Peking vrijdag aangekondigd als reactie op eerdere dreigementen van de Amerikaanse president Donald Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

'Trump wil handelsoorlog verder op de spits drijven'

Amerikaanse regering is van plan de handelsoorlog met China verder op de spits te drijven. 

De regering-Trump wil IMPORTheffingen van 25 procent invoeren voor Chinese goederen ter waarde van 200 miljard dollar, zeggen ingewijden. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs