EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Krijgt de Duitse economie binnenkort een tegenslag te verwerken?

Afgelopen maandag verschenen er vanuit Duitsland cijfers over het Duitse bedrijfsklimaat. Deze cijfers vielen iets lager uit dan verwacht. De trend van de afgelopen maanden zorgt er voor dat de kans op een tegenslag van de Duitse economie toeneemt.

De Duitsers kunnen mogelijk binnen afzienbare tijd te maken gaan krijgen met het protectionisme van Trump. Donald Trump liet immers vorige week al weten dat de Duitsers rekening moeten houden met IMPORTheffingen op hun auto’s. Als reactie op dit bericht moesten de Duitse autofabrikanten veel waarde inleveren op de Duitse beurs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 juni 2018

VS willen dat bondgenoten geen Iraanse olie meer kopen

De Verenigde Staten zet zijn bondgenoten onder druk om vanaf 4 november geen olie meer te IMPORTeren uit Iran. De beslissing volgt op het besluit van president Donald Trump om het nucleaire verdrag met Iran op te zeggen.

Uitstel of vrijstellingen zijn niet wenselijk, stelt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Onder meer Turkije, India en China IMPORTeren olie uit Iran.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Auto-industrie bevindt zich in het hart van de handelsoorlog

[...]

“Donald Trump wil echter vooral Duitsland treffen,” zegt Dembik nog. “De IMPORT van Europese wagens in de Verenigde Staten wordt vooral door Duitse merken gedomineerd. Wanneer invoerheffingen op de sector worden geïntroduceerd, zullen dan ook de Duitse constructeurs de eerste slachtoffers zijn.”

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Trump dreigt met IMPORTheffing van 20 procent op alle Europese auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Europese autobouwers via Twitter een enorme IMPORTheffing in het vooruitzicht gesteld. 

Trump noemt in het bericht de handelsbarrières en tarieven die in Europa gelden op Amerikaanse goederen. Als die niet snel worden opgeheven, kunnen heffingen van 20 procent volgen, schrijft hij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Grafiek: “Chinese beurs gaat gebukt onder de handelsoorlog”

De Chinese beurs (Shanghai index) wist tijdens de afgelopen handelsdagen onder de grens van 3.000 punten te zakken. Daarmee wist de Chinese beurs op het laagste niveau uit te komen over de laatste twee jaar gemeten. De IMPORTheffingen van Trump gooien duidelijk roet in het Chinese eten.

Trump begint steeds serieuzer te worden met het creëren van een mondiale handelsoorlog. Vorige week lanceerde hij een nieuw pakket aan IMPORTheffingen op Chinese producten en de kans is groot dat er meer IMPORTheffingen zullen gaan volgen. Zeker omdat de Chinezen de strijd aan willen gaan met Trump. En dat lijkt niet bepaald een goed idee te zijn, aangezien Trump een echte winnaarsmentaliteit heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs