EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord import.
Artikel 456 tot 460 met de

betekenis van het woord IMPORT

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Poetin: oliedeal van $60 mrd met China

Poetin zei dit tijdens een bijeenkomst in Sint Petersburg met de Chinese vicepremier Zhang Gaoli, aldus Reuters.

Poetin zei dit tijdens een bijeenkomst in Sint Petersburg met de Chinese vicepremier Zhang Gaoli, aldus Reuters.

De deal met Rosneft tekent het belang van de Aziatische markt voor de Russische olie-industrie. Rusland is inmiddels goed voor een vijfde van de olie die Azië IMPORTeert.

Lees verder op fd.nl
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

'1913: het jaar voor de hemel instortte'

Er zijn opvallend veel overeenkomsten tussen de wereld van vandaag en exact honderd jaar geleden. Dat is de boodschap van het boek ‘1913: In Search of the World Before the Great War’ van de Britse historicus Charles Emmerson, die een impressie brengt over het Europa en belangrijke steden in andere werelddelen honderd jaar geleden, net voor het uitbreken van de eerste wereldoorlog. Daarbij kunnen volgens Emmerson een aantal opvallende gelijkenissen worden opgemerkt, want de lezer met enig gevoel van onbehagen moet achterlaten.

“De eerste wereldoorlog heeft de mensheid minder veranderd dan vaak naar voor wordt geschoven,” maakt Charles Emmerson duidelijk. “Net zoals nu was de wereld honderd jaar geleden een moderne en in belangrijke mate verstedelijkte omgeving, die gedreven werd door wereldwijde handel. Een verslag over een mislukte oogst in Canada, kon de volgende dag een crisis betekenen op de Londense beurs en binnen de week leiden tot de IMPORT van Russische graanvoorraden. Bovendien werden in Londense kranten reizen naar Soedan aangeboden met cruises of luxetreinen.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

'Protectionisme internationale handel neemt toe'

De G20-landen hebben in de afgelopen 7 maanden samen ruim 100 nieuwe maatregelen genomen die de internationale handel beperken. Dat stelde de Wereldhandelsorganisatie (WTO) maandag.

De G20-landen hebben in de afgelopen 7 maanden samen ruim 100 nieuwe maatregelen genomen die de internationale handel beperken. Dat stelde de Wereldhandelsorganisatie (WTO) maandag.

De nieuwe maatregelen raken volgens de WTO in totaal 0,5 procent van alle IMPORTen van de landen uit de G20, de groep van 's werelds meest invloedrijke economieën.

Die landen namen ook maatregelen die de handel bevorderen, maar daar werden er de afgelopen 7 maanden minder van doorgevoerd dan in de vorige periode die de WTO onderzocht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

Durk Veenstra: Vooral rest van de wereld heeft last van onze crisis

''Sinds de crisis echt begon blijft  de IMPORT van Europa achter. Een paar landen zijn de dupe van onze zuinigheid'', aldus Durk Veenstra. Bekijk zijn uitleg.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

India legt vooruitbetaling voor goud aan banden

India voert de druk op in de strijd tegen het goud. Vorige week werd de IMPORTheffing op goud al opgeschroefd van zes naar acht procent en nu wordt ook het vooruit verkopen van goud aan banden gelegd. De Reserve Bank of India (RBI) heeft een nieuwe maatregel ingevoerd waardoor het nog maar beperkt mogelijk is om goud te kopen dat pas achteraf betaald kan worden. Ook is de hoeveelheid goud die particulieren naar de bank mogen brengen als onderpand voor een lening beperkt.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs