EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord inflatie.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord INFLATIE

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

QE for the people werkt niet

Er gaan stemmen op dat de ECB met helikoptergeld moet strooien om economische groei en INFLATIE te stimuleren. Alleen dat werkt niet, aldus Edin Mujagic.

[...]

Lees verder op IEX Profs
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2019

Is een crisis nog mogelijk als zowel de rente als de INFLATIE laag blijven?

Hebben centrale banken met hun negatieverentepolitiek een omgeving gecreëerd waarin zowel periodes van significante expansie als van grote recessie zo goed als onmogelijk zijn geworden? Velen denken van wel. Toch is een grote crisis niet uitgesloten, vanwege de bubbelvorming die een gevolg is van deze strategie.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

Fouten maken moet

De economie sukkelt verder. De groei zwakt af, het vetrouwen blijft gelijk en de INFLATIE verandert amper. Toch gaat er iets mis, vindt macro-econoom Kees de Kort. De monetaire autoriteiten proberen namelijk te voorkomen dat de economie uit te bocht vliegt. Maar wie probeert op korte termijn veranderingen tegen te houden die onvermijdelijk zijn, zorgt juist dat de problemen alleen maar groter worden. Verandering hoort bij de economie en is de enige weg naar vooruitgang.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

De Donald Duck is nu 35 keer zo duur als in 1952

In 2013 publiceerde we een artikel op Biflatie.nl van Lars Boelen dat ging over een alternatieve manier om de INFLATIE te meten, namelijk door middel van de Donald Duck Index. Recent heeft de website Lekkercryptisch.nl onder dezelfde invalshoek over dit onderwerp geschreven, wat we hieronder natuurlijk graag met jullie delen!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

Schaduw van ‘Japanisering’ hangt boven de eurozone

ECB-voorzitter Mario Draghi heeft donderdag aangekondigd dat de bank klaar staat om vanaf september een nieuw pakket stimulusmaatregelen door te voeren die de INFLATIE in de eurozone moeten aanzwengelen. Alles lijkt er op dat de de eurozone steeds verder in de richting van ‘Japanisering’ strompelt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs