EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 23 artikelen gevonden met het woord initial coin offering.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord INITIAL COIN OFFERING

Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Markttoezichthouders waarschuwen voor ICO’s en cryptomunten

De stijgende populariteit van digitale munten en ICO’s zorgt voor verhoogde nieuwsgierigheid bij beleggers en investeerders maar het trekt ook de aandacht van controlerende instanties, zoals bijvoorbeeld de Belgische beurswaakhond FSMA en de Europese toezichthouder ESMA. Zij waarschuwen namelijk voor de risico’s die gepaard gaan met investeringen in INITIAL COIN OFFERINGs (ICO’s).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 oktober 2017

Electroneum kopen: alles over deze nieuwe cryptocurrency

Er zijn elke week tientallen nieuwe crypto concepten die worden gelanceerd en vandaag brengen we er eentje onder de aandacht, namelijk Electroneum (de afkorting is ETN). Het is een nieuwe cryptocurrency die momenteel bezig is met een ICO (INITIAL COIN OFFERING). Je kan nog enkele uren meedoen met deze ICO. Daarna is Electroneum op verschillende exchanges te koop. Je kan Electroneum kopen met 1% bonus via deze link.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 oktober 2017

Cryptomarkt in maand tijd met 50% gestegen

Weet u nog? Vorige maand? De cryptomarkt maakte een enorme duikvlucht naar beneden, omdat China bekend had gemaakt dat het een verbod op INITIAL COIN OFFERINGs (ICO’s) zou doorvoeren. Nadat ook nog het bericht kwam dat bitcoin- en cryptobeurzen gesloten zouden worden, was de tendens zeer negatief. De prijs van één bitcoin viel terug tot onder de $3000,-. De bitcoinprijs is inmiddels weer boven de $4500, ofwel zo’n €3885,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 september 2017

Russische centrale bank: Virtuele munten zijn piramidespel

De markt van virtuele munten en zogeheten INITIAL COIN OFFERINGs (ICO's) is als een financieel piramidespel dat op ieder moment in elkaar kan storten. Dat zei plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank Dmitry Skobelkin tijdens een bijeenkomst voor bankiers in Sochi.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

China keihard op de rem in cryptoland

Er lijkt een eind in zicht voor de wildgroei aan cryptovaluta’s. Er wordt door China flink op de rem getrapt. De tweede economie van de wereld heeft een verbod opgelegd voor ICO’s, oftewel “INITIAL COIN OFFERINGs”. Dit zijn IPO’s (Initial Public Offering) voor digitale munten waar tokens worden gedistribueerd in plaats van aandelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs