Nieuws / Artikelen met het woord

intermediate

39 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 19 september 2016

This chart shows how painful things still are for US oil producers

Crude oil prices may have rallied from their recent lows, but it’s still a painful environment for producers.

Since bottoming near $26 per barrel in February, West Texas INTERMEDIATE crude oil, the US benchmark, has gained nearly 70%.

However, prices are still below what’s needed for many oil producers to breakeven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Olieprijzen omhoog vanwege verwachte aankondiging Saoedische minister

(ABM FN-Dow Jones) Olie werd maandagochtend flink duurder vanwege het nieuws dat de Saoedische minister van Energie aan het eind van de ochtend een “belangrijke” aankondiging zal doen.

Rond elf uur noteerde de oktober-future voor een vat West Texas INTERMEDIATE aan de Nymex 3,5 procent hoger op 45,96 dollar en werd voor een vat Brent met levering november ruim 4,0 procent meer betaald op 48,73 dollar.

Vrijdag stegen de olieprijzen al nadat de Russische president Vladimir Poetin grote olieproducenten opriep om hun productie te beperken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 27 augustus 2016

Olieprijzen omhoog na raketaanval op velden Saoedi-Arabie – media

De olieprijzen liepen vrijdag op nadat olievelden van Saoedi-Arabië werden bestookt met raketten die vanuit Jemen werden afgeschoten. Dit schreef persbureau Reuters op basis van persbijdragen uit Iran en Jemen.

Olie werd duurder. Een oktober-future op een vat West Texas INTERMEDIATE steeg 0,9 procent naar 47,76 dollar en een vat Brent werd 0,7 procent duurder op 50,01 dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 april 2016

Saoedi-Arabie sluit productieverlaging uit – media

De olieprijs is woensdagochtend weggezakt op berichten dat ’s werelds grootste olieproducent Saoedi-Arabië een verlaging van de olieproductie uitsluit, terwijl Iran in plaats van de olieminister, een lagere regeringsafgevaardigde naar de OPEC-bijeenkomst van volgende week in Doha stuurt. Dit meldde persbureau Reuters woensdag.

Een vat West Texas INTERMEDIATE werd woensdag 2,0 procent goedkoper, op 41,30 dollar, terwijl de prijs voor een vat Brent 1,9 procent daalde op 43,85 dollar. Dinsdag sloot een vat ruwe olie aan de Nymex nog op het hoogste punt van het jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 april 2016

Saoedi-Arabie bevriest productie alleen als Iran volgt

Saoedi-Arabië heeft vrijdag herhaald de productie alleen te bevriezen als Iran en andere grote olieproducenten dit ook doen. Dit meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van een interview met plaatsvervangend kroonprins Mohammed bin Salman.

Direct na publicatie daalde de olieprijs. Brent noteert omstreeks half een 1,7 procent lager op 39,66 dollar en een vat West Texas INTERMEDIATE daalde 1,8 procent op 37,67 dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$