EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 4 artikelen gevonden met het woord intermediate.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord INTERMEDIATE

Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Op naar een nieuwe kernwapenwedloop?

President Trump dreigt ermee uit het INTERMEDIATE Nuclear Forces Treaty (INF) te stappen. Het is het verdrag ter beperking van de ontwikkeling van kernwapens uit 1987. Het INF was indertijd onderhandeld tussen zijn voorganger Ronald Reagan en de Russische toenmalige president Michail Gorbatsjov. Deze laatste, nu 87 jaar oud, waarschuwt de Amerikaanse president voor ‘onbedoelde gevolgen.’ “Begrijpt men in Washington echt niet waartoe dit kan leiden?” De Volkskrant bloklettert ‘Opzeggen kernwapenverdrag is voorproefje van nieuwe nucleaire tijd.‘ Het begin van een nieuwe kernwapenwedloop?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

This chart shows how painful things still are for US oil producers

Crude oil prices may have rallied from their recent lows, but it’s still a painful environment for producers.

Crude oil prices may have rallied from their recent lows, but it’s still a painful environment for producers.

Since bottoming near $26 per barrel in February, West Texas INTERMEDIATE crude oil, the US benchmark, has gained nearly 70%.

However, prices are still below what’s needed for many oil producers to breakeven.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Olieprijzen omhoog vanwege verwachte aankondiging Saoedische minister

(ABM FN-Dow Jones) Olie werd maandagochtend flink duurder vanwege het nieuws dat de Saoedische minister van Energie aan het eind van de ochtend een “belangrijke” aankondiging zal doen.

(ABM FN-Dow Jones) Olie werd maandagochtend flink duurder vanwege het nieuws dat de Saoedische minister van Energie aan het eind van de ochtend een “belangrijke” aankondiging zal doen.

Rond elf uur noteerde de oktober-future voor een vat West Texas INTERMEDIATE aan de Nymex 3,5 procent hoger op 45,96 dollar en werd voor een vat Brent met levering november ruim 4,0 procent meer betaald op 48,73 dollar.

Vrijdag stegen de olieprijzen al nadat de Russische president Vladimir Poetin grote olieproducenten opriep om hun productie te beperken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Olieprijzen omhoog na raketaanval op velden Saoedi-Arabie – media

De olieprijzen liepen vrijdag op nadat olievelden van Saoedi-Arabië werden bestookt met raketten die vanuit Jemen werden afgeschoten. Dit schreef persbureau Reuters op basis van persbijdragen uit Iran en Jemen.

Olie werd duurder. Een oktober-future op een vat West Texas INTERMEDIATE steeg 0,9 procent naar 47,76 dollar en een vat Brent werd 0,7 procent duurder op 50,01 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 april 2016

Saoedi-Arabie sluit productieverlaging uit – media

De olieprijs is woensdagochtend weggezakt op berichten dat ’s werelds grootste olieproducent Saoedi-Arabië een verlaging van de olieproductie uitsluit, terwijl Iran in plaats van de olieminister, een lagere regeringsafgevaardigde naar de OPEC-bijeenkomst van volgende week in Doha stuurt. Dit meldde persbureau Reuters woensdag.

Een vat West Texas INTERMEDIATE werd woensdag 2,0 procent goedkoper, op 41,30 dollar, terwijl de prijs voor een vat Brent 1,9 procent daalde op 43,85 dollar. Dinsdag sloot een vat ruwe olie aan de Nymex nog op het hoogste punt van het jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs