EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 4 artikelen gevonden met het woord intermediate.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord INTERMEDIATE

Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2015

Olieprijs staat op rand van nieuwe afgrond

Waar de olie reeds goed op weg was om al een historisch rampjaar te laten optekenen in de boeken ziet het er naar uit dat de prijzen (opnieuw)een nieuwe duik zullen nemen. Hedgefondsen verhoogden de afgelopen weken hun posities opvallend op een daling van de prijzen als antwoord op de overvolle voorraaddepots. Door de enorme voorraden is een stijging op korte termijn dan ook volledig uitgesloten.

De short posities op West Texas INTERMEDIATE  zijn eind vorige week gestegen met niet minder dan 18%, de sterkste stijging sinds 21 juli, afgaande op data van de Commodity Futures Commission.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 september 2015

Stijgende olieprijs een vals signaal?

Het ziet er naar uit dat de olieprijs wat gestabiliseerd is en zelfs in een stijgende lijn zit. De prijs voor de West Texas INTERMEDIATE kende de afgelopen dagen een stevige opstoot nadat het een dieptepunt van 37,75 dollar had aangetikt.

Het ziet er naar uit dat de olieprijs wat gestabiliseerd is en zelfs in een stijgende lijn zit. De prijs voor de West Texas INTERMEDIATE kende de afgelopen dagen een stevige opstoot nadat het een dieptepunt van 37,75 dollar had aangetikt.

De WTI graadmeter heeft in 6,5 jaar nooit zo laag gestaan als vorig week wat duidelijk een ‘keerpunt’ was voor short sellers. Na het opveren van de prijs dekten shorters hun posities massaal af waardoor de WTI de snelste stijging meemaakte sinds 25 jaar.

Anthony Grisanti, president van GRZ Energy, beweert dat deze opleving slechts tijdelijk is en vermoedt dat de olieprijs de 30 dollar-grens gaat testen in de nabije toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 augustus 2015

Olie op weg naar $10 – $20 USD per vat !

Waar olie de laatste maanden het ene dieptepunt na het andere laat optekenen tonen vergelijkingen met historische data aan dat de prijs nogmaals een nieuwe duik zal nemen. Waar de zomer altijd een piek laat zien in het verbruik laat deze in de plaats daarvan een verdere daling zien.

Sinds juni zijn de prijzen voor de US crude futures met meer dan 30% gedaald, welke de grootste daling is sinds de start van de contracten voor West Texas INTERMEDIATE in 1983. Deze daling is zelfs groter dan de globale financiële crisis in 2008, de Aziatische crisis in  1998 of de overvloed in aanbod in 1986.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 augustus 2015

Als olie daalt naar $40, is er iets fout met de wereld

West Texas INTERMEDIATE (WTI) olie is terecht gekomen bij een 6 jarig dieptepunt. Op dit moment beweegt de WTI rond de 43 dollar per vat. In het verleden hebben al diverse analisten hun mening gegeven over de toekomst van olie, en het is misschien interessant om op dit moment de mening van Jeff Gundlach uit te lichten. De ‘Bond King’ had in december 2014 namelijk een serieuze waarschuwing voor de wereld wanneer de olieprijs zou dalen naar 40 dollar per vat. En nu die magische grens heel dichtbij is gekomen kunnen we maar beter even goed luisteren naar wat Gundlach in december te zeggen had.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Olie zoekt opnieuw de $ 50 op

Het referendum in Griekenland, de besprekingen over mogelijk kernverdrag met Iran, onrust op de Chinese markten en de sterkte van de dollar zetten de olieprijs de laatste dagen fors onder druk.

Vorig jaar viel de prijs van een vat West Texas INTERMEDIATE (WTI) van ruim boven de $ 100 tot onder de $ 50. Dit was met name te danken aan een reusachtige stijging van de Amerikaanse olieproductie door nieuwe shale drilling technieken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs