EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 4 artikelen gevonden met het woord intermediate.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord INTERMEDIATE

Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015

Olie noteert al 14% hoger dan vrijdag

De prijs van olie is sinds vorige vrijdag met 14% gestegen. Ook dinsdag zetten zowel Brent-olie als de West Texas INTERMEDIATE (WTI) hun klim verder. De prijsverhogingen maken een deel van de grote verliezen goed die in januari werden geleden.

De voorbije dagen raakte bekend dat een aantal energiereuzen hun investeringsplannen terugschroeven. BP zal dinsdag aankondigen 20 miljard dollar te besparen op zijn onderzoeksplannen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 januari 2015

Olieprijzen dalen verder

De olieprijzen zijn vandaag in Aziƫ lager aan de week begonnen. Een vat (159 liter) van de Noordzeesoort Brent, voor levering in februari, kostte 49,37 dollar, 74 cent minder dan eind vorige week. De Amerikaanse oliesoort West Texas INTERMEDIATE (WTI) werd verhandeld tegen 47,52 dollar per vat, 84 cent minder dan vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 december 2014

Olieprijzen blijven dalen

De olieprijzen zijn vandaag nog gedaald. In de middaghandel kostte een vat (159 liter) van de Noordzeesoort Brent voor levering in februari 60,81 dollar, of 88 cent minder dan de dag ervoor. Een vat van de Amerikaanse soort West Texas INTERMEDIATE (WTI) werd 83 cent goedkoper op 56,27 dollar.

De olieprijzen zijn vandaag nog gedaald. In de middaghandel kostte een vat (159 liter) van de Noordzeesoort Brent voor levering in februari 60,81 dollar, of 88 cent minder dan de dag ervoor. Een vat van de Amerikaanse soort West Texas INTERMEDIATE (WTI) werd 83 cent goedkoper op 56,27 dollar.

Gisteren waren de olieprijzen nog eens gestegen na een hoger dan verwachte economische groei in de VS. "Dit was echter slechts een tussentijdse heropflakkering", aldus expert Thina Saltvedt van Nordea. Het overaanbod aan ruwe olie blijft en drukt voort op de prijzen.

[...]

Lees verder op deMorgen.be
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

Prijsval commodities waarschuwingssignaal?

In de afgelopen weken vonden opvallende gebeurtenissen plaats op de grondstoffenmarkten. De olieprijs ging zwaar onderuit, waarbij in de eerste helft van december voor het eerst sinds 2009 het niveau van 60 dollar per vat West Texas INTERMEDIATE (de benchmark voor Amerikaanse olie) naar beneden werd doorbroken. De reden voor deze daling is nog altijd niet helemaal duidelijk.

Mogelijk is er inderdaad overaanbod op de oliemarkt, maar de vraag is of dat overaanbod een prijsval van dergelijke afmetingen kan rechtvaardigen. Iedereen werd verwacht door de prijsval, in zoverre dat sommige handelaren spraken van een regelrechte crash. De fundamentals die gisteren en eergisteren golden voor de oliemarkt, lijken vandaag plots niet meer geldig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

Olieprijs keldert met 7,8 procent

Ondanks een forse daling van de olieprijs - de prijs voor een vat Texas INTERMEDIATE zakte met 7,8 procent tot 67,98 dollar - zijn de Amerikaanse beurzen vandaag voorzichtig positief afgesloten. Dat meldt USA Today.

Lees verder op HLN.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs