Nieuws / Artikelen met het woord

intermediate

39 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 april 2012

INTERMEDIATE indicatoren voorbode van stevige correctie op beurzen?

Krijgen we nu een stevige correctie op de beurzen. Een aantal INTERMEDIATE indicatoren wijzen in die richting; bijvoorbeeld het gegeven dat de meer economisch gevoelige sectoren ‘out of favor’ zijn. Wel goed doen consumer staples, telecommunications en utilities het goed en dat zij bij ons weten nog altijd defensieve sectoren.

Wanneer dit zo blijft, zal de beurs op Wall Street gaan corrigeren. Toevallig of niet, vandaag was er weinig goed maar meer minder goed nieuws bij de bedrijven. Het huidige resultatenseizoen heeft dus ups maar ook downs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 januari 2012

Olieprijzen blijven maar stijgen

De olieprijzen zijn voor de zesde dag op rij aan het stijgen. Een vat olie van de Noordzeesoort Brent kostte tijdens de vroege handel 111,48 dollar, of 82 cent meer dan de vorige dag. De prijs voor een vat olie van de Amerikaanse soort West Texas INTERMEDIATE steeg 86 cent tot 101,45 dollar.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2012

Conflict met Iran doet olieprijzen stijgen

De olieprijzen zijn vandaag duidelijk gestegen. Aan de basis van de stijging ligt het conflict tussen Iran en het westen.

Een vat olie van de Noordzeesoort Brent kostte in de vroege handel 112,13 dollar: 79 cent meer dan maandag. De prijs voor een vat olie van de Amerikaanse soort West Texas INTERMEDIATE steeg 1,69 dollar tot 100,38 dollar.

[...]

Bron: MoneyWeek
Geplaatst: donderdag 27 mei 2010

Why silver could soon take off

Silver remains the preserve of relatively few contrarian investors. The media and financial press rarely covers it, and yet it is in the INTERMEDIATE stage of a bull market that may rival that of the 1970s.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$