EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2019

KOPERprijs weerspiegelt sombere staat van de wereldeconomie

KOPER noteerde vorige week op zijn laagste prijs in 24 maanden, een zoveelste indicator dat de globale groeivertraging wel degelijk een feit is. Het metaal noteert rond de 5.635 dollar per ton, ruim 20% lager dan in juni vorig jaar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 15 september 2019

ECB laat spaarders de rekening betalen

Mario Draghi heeft deze week zijn belofte waargemaakt. Voor zijn vertrek als president van de centrale bank kondigde hij nog even een nieuw stimuleringsprogramma en een renteverlaging aan. De centrale bank zal met ingang van november voor €20 miljard per maand aan obligaties opkopen, zonder een einddatum op te geven. Ook worden de voorwaarden voor nieuwe liquiditeitssteun voor banken versoepeld. Daardoor kunnen banken goedKOPER en voor een langere termijn geld lenen van de centrale bank.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Chinese munt op laagste niveau sinds 2008

De koers van de Chinese yuan is donderdag tot het laagste niveau sinds 2008 gedaald. Donderdagochtend was een dollar 7,1736 yuan waard. De Chinese munt daalt al elf handelsdagen. Door de devaluatie van de yuan wordt Chinese export goedKOPER.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 juli 2019

Valse Libra’s al te koop op… Facebook

Facebook kondigde vorige maand de lancering van een nieuw digitaal betaalmiddel genaamd Libra aan. Het gaat om een cryptovaluta waarmee bedrijven en eindgebruikers vanaf 2020 allerlei zaken moeten kunnen betalen. Maar de munt is nog niet in circulatie of hij is al te koop. Oplichters bieden de Libra via tientallen valse profielen en groepen op verschillende internetplatformen aan. Ze doen zich voor als officiële voorverKOPERs van en handelaars in de Libra. Dat gebeurt vaak met het logo van Facebook of de foto van zijn CEO Mark Zuckerberg.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019

Bitcoin sentiment is slecht en dat is goed

Als contrarian ben je steeds op zoek om het tegenovergestelde te doen van ‘de markt’. Lees: de meerderheid der beleggers. O.i. is het meest de minderheid heeft gelijk. Zo is de populariteit van de zoekterm ‘bitcoin’ tanend. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt informatie over ‘bitcoin’ steeds minder opgevraagd. Dalende populariteit bij de ‘meerderheid’ = kansen voor de ‘minderheid’. Want als iets zeer populair en veelgevraagd is dus, heeft iedereen reeds gekocht. Dus wie blijft er dan nog over om te kopen? Dalende populariteit = lage koersen. Velen verkochten reeds, en dat worden mettertijd vast allemaal opnieuw KOPERs. Aan welke zijde wilt u staat…?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs