EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: maandag 29 april 2019

5 redenen waarom Bitcoin nog steeds springlevend is

Hoewel Bitcoin even een dipje zag begin dit jaar, geeft de plotse stijging van 2 op 3 april aan dat de grootvader van alle cryptomunten nog steeds interessant is. Waarom dit is, is niet duidelijk, al wordt er gespeculeerd op een ‘mysterieuze KOPER’. We sommen extra 5 redenen op waarom Bitcoin nog lang niet dood is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

President Trump doet goed voor bitcoin (al weet hij het waarschijnlijk zelf niet)

Het aantal actieve bitcoin adressen is met 26 procent gestegen sinds het dieptepunt van januari 2019. Dat is gepaard gegaan met een stijgende bitcoin koers. Toeval natuurlijk maar ook met zo’n 26 procent tot iets boven 5000 dollar tegenwaarde. Wat op meer KOPERs duidt en waarschijnlijk positief is voor de toekomst. Het aantal transacties is tegelijk bijna op hetzelfde hoogtepunt toen BTC op 20.000 dollar tegenwaarde stond. Het zijn tekens aan de wand, o.i. Er broeit iets in de cryptomarkt en dat zou wel eens de volgende grote beweging opwaarts kunnen zijn…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Goudreserves van Rusland stijgen in februari met 31 ton

De goudreserves van Rusland zijn in februari flink gestegen. Rusland was in 2018 de grootste goudKOPER onder centrale banken en kocht in januari 10 ton goud op. In februari deed de centrale bank van Rusland een van de grotere aankopen van de laatste maanden.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

Wereldbank: Blockchain mogelijk positieve impact op de levens van miljoenen

Ripple, het bedrijf achter de gelijknamige cryptomunt (XRP) wordt geprezen op de blogpagina van de Wereldbank internetsite. Haar xRapid technologie maakt zogenaamde ‘remittances’ aanzienlijk veel sneller en goedKOPER. Dat zijn overschijvingen van meest kleine bedragen die over grenzen heen verstuurd worden. Het gaat dan om werkrachten die in andere landen dan het eigen land arbeiden. Met die overschrijvingen ondersteunen ze dan hun familie. De kost daarvan ligt traditioneel relatief erg hoog. Sinds de komst van Ripple in 2018 in dit veld, betekent dit aanzienlijke besparingen voor gebruikers. De lovende woorden komen vanwege de Better Than Cash Alliance (BTCA).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

Cryptobetalingen: 388 keer sneller en 127 keer goedKOPER

Eindelijk zijn er kwantificeerbare cijfers over wat ‘supersnel’ wel is. Wat ‘spotgoedkoop’ precies inhoudt. Blockdata, ‘Mapping the digital economy’, heeft onderzoek gedaan naar zogenaamde ‘remittance’ payments. Het gaat veelal om personen die in het buitenland werken. Om geld te kunnen opsturen naar familieleden in hun thuisland. Zoals de honderduizenden Filipijnse meisjes en vrouwen die in Arabische landen worden tewerkgesteld. (In vaak erbarmelijke omstandigheden, maar dat is een ander onderwerp.) Fiatgeld verzenden met bijvoorbeeld Western Union (W.U.) werd vergeleken met digitaal geld versturen. De uitkomst is mind blowing…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs