EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Prijs van KOPER op laagste punt in jaar tijd: berenmarkt begonnen?

De prijs van KOPER staat op het laagste punt sinds de zomer van 2017. De prijs is in de afgelopen maanden gezakt van boven de 3,30, naar 2,60.

Het is niet alleen KOPER dat  daalt in waarde. Ook andere basismetalen, genoteerd op de London Metals Exchange (LME), staan flink in het rood. Het gaat om aluminium, zink, nikkel, lood en tin. Niet toevallig worden ze alle veelvuldig gebruikt in een goed draaiende economie. Het is niet voor niets dat KOPER de bijnaam ‘Doctor Copper’ kreeg van marktspecialisten om haar voorspellende waarde van de economie. Wanneer dit roodkleurige metaal in een berenmarkt verzeild raakt (een dalijng van 20% vanaf de top, wat nu het geval is), zegt dit meestal weinig goeds over de staat en toekomst van de (wereld)economie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

KOPER kost nu 21% minder dan begin juni en dat belooft weinig goeds voor wereldeconomie

De KOPERprijs noteert donderdag op zijn laagste prijs in 13 maanden, een zoveelste indicator dat de globale groeivertraging wel degelijk een feit is. Het metaal noteert nu al 21% lager dan begin juni.

KOPER wordt op de financiële markten vaak "Dr. Copper" genoemd omdat het als een een voorspeller wordt gezien van toekomstige economische trends. KOPER wordt namelijk in nagenoeg alle producten - van vliegtuigen tot smartphones - verwerkt. Naast olie is KOPER een van de meest actief verhandelde grondstoffen

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

Cryptomunten crashen – de feiten en oorzaken

Een nieuw Crypto Biflatie Bulletin, want de cryptomunten crashen. In de afgelopen weken daalden vrijwel alle cryptomunten aanzienlijk in waarde. In deze korte tijdspanne met positief maar ook negatief nieuws, verkozen beleggers en speculanten te focussen op dit laatste en de crypto market cap daalde fors. De gebeurtenis verklaren betekent terugblikken tot eind juli 2018, toen het sentiment begon te keren en verKOPERs de overhand namen. Weten is begrijpen is verwerken. De crypto nieuwsfeiten op een rij:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Tweedehandswinkel koopt viool voor 50 dollar, maar die blijkt 250.000 waard te zijn

In het Amerikaanse Massachusetts kocht een tweedehandswinkel een viool van 250.000 dollar (214.500 euro) voor amper 50 dollar (43 euro) aan. De verKOPER noch de kersverse winkelbediende kenden de waarde van het item.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 juni 2018

Je bent maar beter ‘KOPER’ van deze grondstof die 200% kan stijgen de komende jaren

De grondstof ‘KOPER’, staat weer in de schijnwerpers op de financiële markten. Na een bijzonder sterk 2016 en 2017 consolideerde de KOPERprijs, maar nu lijkt het moment weer daar voor een verdere stijging. Die kan de komende jaren nog 200% extra opleveren, al zijn er ook valkuilen om rekening mee te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs