EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord koper.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord KOPER

Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

'Schulden in maatschappij weer naar gevaarlijk hoog niveau'

De schulden van beleggers, huizenKOPERs, consumenten, bedrijven en overheden lopen wereldwijd weer op tot een gevaarlijk hoog niveau. 

En omdat onvoldoende duidelijk is waar de risico's zitten, zou het kunnen dat de markten de oplopende tekorten onderschatten. Daarvoor waarschuwen Nout Wellink en Hans Hoogervorst in De Telegraaf. Ze noemen de banksector een bron van zorg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

Diamant van 910 karaat voor 32 miljoen euro verkocht in Antwerpen

Eén van de grootste diamanten ter wereld, groter dan een golfbal, is verkocht voor 32 miljoen euro, zo maakte het mijnbouwbedrijf Gem Diamonds Limited dinsdag bekend. De veiling werd maandag georganiseerd in Antwerpen - het is niet bekend wie de KOPER is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Eerste directe containertrein van Amsterdam naar China vertrekt woensdag

De eerste directe containertrein vanuit de Amsterdamse haven naar China is een feit. Woensdag vertrekt de trein naar de Chinese Oostkust.

De eerste directe containertrein vanuit de Amsterdamse haven naar China is een feit. Woensdag vertrekt de trein naar de Chinese Oostkust.

Dat maakt initiatiefnemer NUNNER Logistics woensdag bekend. De containertrein legt in zestien dagen 11.000 kilometer af. Vervoer per trein gaat sneller dan per schip en is goedKOPER dan met het vliegtuig.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Vancouver weet niet meer hoe de 'vastgoed-catastrofe' aan te pakken

De Canadese stad Vancouver slaagt er maar niet in zijn vastgoedprobleem op te lossen. De buitenlandse speculatie op woningen in de stad is ook na de introductie van een extra-belasting van 15% door buitenlandse KOPERs niet afgeremd.

De Canadian Imperial Bank of Commerce heeft daarom de aankoopprocedure voor buitenlandse KOPERs verder verstrengd. Het zou gaan om een van de strengste applicatieprocessen in de markt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 22 februari 2018

Het grote Lightning Network artikel: Wat is het, hoe werkt het en wat lost het op.

Het grote Lightning Network artikel: Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen Het Bitcoin netwerk heeft momenteel een potentiele bottleneck. Het netwerk kan namelijk maar een stuk of 10 transacties per seconde aan. Eén van de mogelijke oplossingen hiervoor is het Lightning Network. Dit is een extra laag boven op Bitcoin welke vrijwel onbeperkte hoeveelheden transacties mogelijk maakt. Daarnaast worden de transacties ook goedKOPER en anoniem. Dat klinkt bijna te goed om waar te wezen dus laten we eens kijken wat Lightning Network is en hoe het werkt.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs