EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 3 artikelen gevonden met het woord kwantitatieve verruiming.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord KWANTITATIEVE VERRUIMING

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

De weg naar Europese KWANTITATIEVE VERRUIMING ligt open door ommekeer Weidmann

Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft in de afgelopen jaren een aantal keer aangegeven dat hij Europese landen met schuldenproblemen graag zou willen helpen, middels de aankoop van staatsobligaties. Er was echter een enigszins conservatieve Duitser, Jens Weidmann, de baas van de de centrale bank van Duitsland, die deze stimuleringsplannen resoluut van tafel veegde.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 december 2013

Goud onder de 1000 dollar in 2014

Goud is volgens Nations verder van huis geraakt. ‘Met ‘huis’ bedoel ik dan ‘waarde’. Dit komt door het KWANTITATIEVE VERRUIMINGsprogramma. Goud hoort niet op de huidige 1200 dollar te staan en had nooit op 1500 dollar mogen staan.’

Lees verder op beursplein6.nl
Geplaatst op: donderdag 7 november 2013

Dit is de grootste zorg van het moment, en de Fed is de oorzaak

Het beleid van de Amerikaanse centrale bank, dat sinds 2009 is gericht op KWANTITATIEVE VERRUIMING, veroorzaakt geen inflatie maar juist deflatie. Dat is de boude, maar prikkelende stelling die Michala Marcussen inneemt, het hoofd van de economenafdeling van Société Générale.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 oktober 2013

Marc Faber: "De Federal Reserve heeft geen exit strategie"

Volgens Marc Faber zal de Federal Reserve haar stimuleringsprogramma niet afbouwen. Integendeel, volgens de beleggingsgoeroe is het wachten op de uitbreiding van de KWANTITATIEVE VERRUIMING: $150 miljard, $200 miljard of zelfs $1 biljoen per maand. Het is volgens Faber slechts een kwestie van tijd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

‘De rente zal uiteindelijk gaan stijgen’

Niet alleen aandelen- en grondstofprijzen werden de afgelopen weken flink getroffen, ook Amerikaans staatspapier daalde in waarde nadat Bernanke tijdens de FOMC in mei zei dat de Fed denkt dat het economisch herstel in de VS aan het eind van 2013 sterk genoeg zal zijn om KWANTITATIEVE VERRUIMING (QE) te kunnen verminderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs