EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 37 artikelen gevonden met het woord litecoin.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord LITECOIN

Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bitcoin blijft populairste cryptomunt in Nederland

Van het geld dat Nederlanders in cryptovaluta's investeren, zit 43 procent in de bitcoin. Verder spreiden bezitters hun investering met name over ethereum (11 procent), ripple (7 procent) en LITECOIN (5 procent). 

Dit blijkt dinsdag uit de zogenoemde Cryptovaluta Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder ruim zevenduizend Nederlanders.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 31 maart 2018

Cryptomarkt zet vrije val verder

De cryptomarkt zet een nieuwe low neer voor 2018. Uit de top-20 van grootste cryptomunten zijn er maar 3 die de laatste 7 dagen groene cijfers laten zien. Voor de andere cryptomunten, waaronder Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, LITECOIN, … lopen de verliezen op tot boven 20%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 23 februari 2018

LITECOIN Cash slaagt in hard fork, maar bijna niemand is er blij mee

LITECOIN Cash is een van de meest dubieuze hard forks in cryptoland. De meningen over LCC stonden ver uit elkaar: van gratis geld tot totale scam. Op 20 februari werd de hard fork ‘succesvol’ uitgevoerd, maar voorlopig moet bijna niemand iets weten van LITECOIN Cash.

De geboorte van LITECOIN Cash begon nochtans goed met een stijging van meer dan 500%. De cryptomunt begon zijn cryptoleven aan een koers rond $1,4 en steeg daarna tot boven $9 volgens de gegevens van CoinCodex (een van de weinige projecten die LITECOIN Cash opvolgt).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Oprichter: “Over een jaar zal Cardano beter zijn dan Bitcoin en Ethereum’

Cardano kent een blitzcarrière op de cryptomarkt. De cryptomunt ADA kwam begin oktober naar de cryptomarkt aan $0,02 om begin januari te pieken boven $1,20. Cardano was daarmee een van de 5 grootste cryptomunten ter wereld. De oprichter, Charles Hoskinson, verwacht zelfs dat Cardano binnen een jaar beter zal zijn dan de 2 grootste cryptomunten.

Net als de meeste andere cryptomunten moet ADA de steile opmars van eind vorig jaar verteren. ADA corrigeerde van $1,20 tot net onder $0,30. Na de sterke stijging van LITECOIN is Cardano nu de 6e grootste cryptomunt met een marktkapitalisatie van $10 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

LITECOIN schiet omhoog door nieuws over LitePay en ‘scam’ hard fork

Het herstel op de cryptomarkt is nu een dikke week bezig. De meerderheid van de munten noteren ‘hoog’ boven hun dieptepunt van 6 februari. Een opvallende en meer bekendere stijger uit dat lijstje is de LITECOIN. De munt steeg woensdag 30 procent in waarde door nieuws over de release date van de lancering van het LTC-betaalplatform en nieuws over de hard fork.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs