EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 38 artikelen gevonden met het woord litecoin.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord LITECOIN

Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

LITECOIN schiet omhoog door nieuws over LitePay en ‘scam’ hard fork

Het herstel op de cryptomarkt is nu een dikke week bezig. De meerderheid van de munten noteren ‘hoog’ boven hun dieptepunt van 6 februari. Een opvallende en meer bekendere stijger uit dat lijstje is de LITECOIN. De munt steeg woensdag 30 procent in waarde door nieuws over de release date van de lancering van het LTC-betaalplatform en nieuws over de hard fork.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Bitcoin steeds minder populair op het dark web, andere munten krijgen de voorkeur

De cryptomarkt kent op zijn minst twee type mensen. Beleggers die proberen om laag in te kopen en hoog te verkopen. En mensen die de munten gebruiken om transacties mee te doen, onder andere door criminelen. Tot voor kort kreeg de bitcoin de voorkeur om transactie mee te doen. Maar gebruikers op het dark web lijken steeds meer voor LITECOIN en dash te gaan.

Het dark web is een plek op het internet waar je vrijwel anoniem je ding kan doen. Het is geweten dat hier wapens, drugs, en andere zaken worden verhandeld. Deze illegale goederen worden heel vaak aangekocht met de populaire bitcoin omdat kopers en verkopers hierdoor moeilijker te traceren zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

LITECOIN Cash, de eerst hard fork van LITECOIN komt eraan, maar niet zonder de nodige controverse

Bij blok 1.371.111 van LITECOIN, de lichtere versie van Bitcoin, zal de eerste hard fork van LITECOIN plaatsvinden. Vermoedelijk zal dit gebeuren rond 18 of 19 februari, en het zal de geboorte inluiden van LITECOIN Cash. Maar er heerst nu al de nodige controverse rond LITECOIN Cash.

Iedereen die LITECOIN in zijn bezit heeft op het moment van de hard fork, zal 10 tokens van LITECOIN Cash ontvangen. In navolging van Bitcoin Cash, de meest succesvolle hard fork van Bitcoin, wil het team achter LITECOIN Cash ook van deze nieuwe cryptomunt een succes maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

15 januari is bonusdag op Wall Street. Wat betekent dat voor cryptomunten?

Op 15 januari worden op Wall Street traditioneel de eindejaarsbonussen uitgedeeld. Die zullen dit jaar gemiddeld 138.000 dollar bedragen, nadat het voorbije jaar een van de lucratiefste in de beursgeschiedenis was. De aandelenmarkten noteren sinds de machtswissel in het Witte Huis in januari 2017 dan ook 30% hoger.

[...] Maar dit jaar zou het gros van het geld wel eens richting cryptomunten kunnen gaan, met grote potentiële koersstijgingen voor bitcoin, LITECOIN, ethereum en co als gevolg.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 december 2017

Vergeet de bitcoin, LITECOIN steeg 10.000% op 12 maanden

In alle heisa rond de bitcoin heeft een andere crypromunt, de LITECOIN, in alle stilte een onwaarschijnlijke koersexplosie gemaakt.

In alle heisa rond de bitcoin heeft een andere crypromunt, de LITECOIN, in alle stilte een onwaarschijnlijke koersexplosie gemaakt.

LITECOIN is een peer-to-peer online betalingsmiddel dat real-time, bijna kosteloze betalingen toelaat naar eender wie in de wereld. Het is een open source, globaal betalingsnetwerk, zonder enig centraal gezag. Het netwerk wordt beveiligd door wiskundige formules en laat individuen toe hun eigen financiën te controleren. LITECOIN is gemaakt met de intentie om het concept van bitcoin te verbeteren. Daarbij spelen enkele technische verschillen een rol.

Lees verder op Express.be
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs