EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord METALEN

Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Wat brengt 2019 voor goud en zilver

De goudprijs heeft het nieuwe jaar positief ingezet. Flink geklommen van een dieptepunt van 1174 dollar in augustus 2018. Naar een koers van 1292 dollar per troy ounce (31,10 gram) begin 2019. De zilverprijs maakt eveneens een comeback in diezelfde periode van 14,05 dollar naar 15,86. Is deze koersstijging duurzaam? En wat brengt 2019 in het algemeen voor de edelMETALEN?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Wat kunnen we verwachten van edelMETALEN in 2019?

Dit jaar zullen de prijzen van goud en zilver verder stijgen, terwijl de prijzen van platina en palladium waarschijnlijk onder druk blijven staan. Dat schrijft onderzoeksbureau Metals Focus in een nieuw rapport over edelMETALEN. De analisten van Metals Focus verwachten dat goud dit jaar zal profiteren van een vlucht naar veilige havens.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Goudprijs weet te profiteren van volatiliteit op de financiële markten

De goud- en zilverprijs kenden een uitstekende laatste maand van het jaar. Terwijl aandelen in de uitverkoop gingen, wisten de edelMETALEN aan terrein te winnen. En dat is helemaal niet zo vreemd, want juist in onzekere tijden vluchten beleggers naar veilige havens. En die trend kan dit jaar een vervolg gaan krijgen.

Tijdens de eerste handelsdag van het jaar werden beleggers direct geconfronteerd met teleurstellende macrocijfers uit Azië. De cijfers over de Chinese industriële productie maakten duidelijk dat er sprake is van een krimp. Daarnaast vertraagde de groei in Singapore tot 1,6% op jaarbasis in het laatste kwartaal van 2018. Dat was beduidend minder dan de voorspelling van 3,6%. Aangezien Singapore een van de meest exportafhankelijke naties is, zijn de vooruitzichten van Singapore nauw verbonden met de wereldwijde handel en groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Wordt het jaar 2019 hét jaar van de zilvermijnaandelen?

De goud- en zilverprijs moesten tijdens de laatste handelsdag van de week veel waarde inleveren. Deze daling werd hoofdzakelijk veroorzaakt door de sterkere dollar. En normaliter betekent een sterkere dollar slecht nieuws voor de goud- en zilversector. Toch beschikken de edelMETALEN over behoorlijk wat potentieel.

De beweeglijkheid van de afgelopen twee maanden heeft er voor weten te zorgen dat de goud- en zilverprijs in waarde zijn gestegen. Deze stijging is echter nog niet voldoende om het jaarverlies weg te poetsen. Zowel de goud- als de zilverprijs noteert onder het slot van 2017.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is de tijd van goudaandelen aangebroken?

De goud- en zilverprijs wisten tijdens de afgelopen weken goede zaken te doen. Door de toegenomen onrust op de financiële markten vluchten steeds meer beleggers richting de veilige havens. En de edelMETALEN bewijzen al decennia lang dat ze goed kunnen fungeren als veilige havens.

Sinds het jaar 2011 is langzaam maar zeker de populariteit van de edelMETALEN in verval geraakt. En dat heeft alles te maken met de tegenvallende koersbewegingen. Vanaf het jaar 2000 wisten de edelMETALEN ruim 10 jaar lang de show te stelen, maar daar kwam in 2011 een abrupt einde aan. Veel goud- en zilverbeleggers hebben inmiddels zelfs de handdoek in de ring gegooid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs