EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 16 tot 20
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

"Stekker uit 278 jaar oud Amsterdams goudbedrijf"

Voor het Amsterdamse goudbedrijf Schöne EdelMETALEN dreigt na bijna driehonderd jaar het doek te vallen. Eigenaar Umicore zou de stekker eruit gaan trekken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

ABN Amro verhoogt koersdoel goud naar $1.300

Analist Georgette Boele van de ABN Amro heeft haar koersdoel voor goud naar boven bijgesteld, omdat de fundamentals voor het edelmetaal weer wat positiever zijn geworden. De goudprijs brak deze week voor het eerst sinds november vorig jaar door het weerstandsniveau van $1.300 per troy ounce, wat door veel analisten gezien wordt als een zeer positief signaal voor de edelMETALEN.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Gevraagd aan Rik Roorda

Rik, je bent al ruim 10 jaar actief in het edelmetaalwereldje. Vanwaar kwam toentertijd opeens die belangstelling voor de edele METALEN? Wat was de trigger?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

Tekort aan palladium drijft lease rate naar record!

Sommige beleggers in edelMETALEN nemen genoegen met derivaten die dikwijls maar weinig met het onderliggend metaal te maken hebben. De palladiummarkt toonde vorige week aan dat dit geen slim idee is. Enkel fysiek edelmetaal kan beschermen tegen financiële calamiteiten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 juni 2017

Staat de palladiummarkt op knappen?

Als enige edelmetaal is palladium in 2017 bezig met een significante opmars. Sterker nog, sinds januari 2016 is het metaal 59% gestegen, een grote outperformance. Tegelijkertijd zijn de palladium ETF houders, het zogenaamde ‘smart money’, en masse uitgestapt (-40% over dezelfde periode). Normaliter is er een positieve correlatie tussen koers en bezit van ETF’s. Ook zien we normaal gesproken een verband tussen de koersen van alle edelMETALEN, stijgt de ene, dan doen ze dat doorgaans allemaal. Dit geldt voor palladium de laatste tijd overduidelijk niet. Wat is er aan de hand?

Lees verder op CD Fund.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs