EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord metalen.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord METALEN

Geplaatst op: donderdag 11 mei 2017

Wordt palladium weer duurder dan platina?

Palladium zou wel eens duurder kunnen worden dan platina, zo beweert analist Jeff Christian van consultancybureau CPM Group. De prijs van palladium bereikte onlangs het hoogste niveau in vijftien jaar, terwijl de prijs van platina het laagste niveau in meer dan zes jaar tijd nadert. De afgelopen twintig jaar was het prijsverschil tussen beide edelMETALEN gemiddeld $555 per troy ounce, maar op het moment van schrijven is dat verschil teruggelopen tot slechts $114 per troy ounce.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

LBMA maakt goudvoorraden Londen openbaar

Met ingang van deze zomer gaat de LBMA de totale voorraden goud en zilver van alle opslaglocaties in Londen openbaar maken. Ook de voorraden platina en palladium in opslag zullen op een later moment worden vrijgegeven. De cijfers hebben uitsluitend betrekking op edelMETALEN die fysiek in Londen opgeslagen liggen, dus niet op edelmetaal dat vanuit andere locaties aangeleverd kan worden.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Zilverproductie

Er bestaan niet zo heel veel zilvermijnen. De reden daarvoor is dat twee derde van het zilver dat geproduceerd wordt bij mijnbedrijven gewonnen wordt die andere METALEN delven en zilver als bonus meekrijgen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 30 april 2017

Zwakste groei Amerikaanse economie in 3 jaar tijd!

[...]

Vreemd genoeg profiteerden zowel goud als zilver niet van het negatieve cijfer over de Amerikaanse economie. Normaliter veren beide edelMETALEN op bij slechte macro-economische cijfers uit de VS.

[...]

Lees verder op goudverzekerd
Geplaatst op: woensdag 19 april 2017

Zilver is sterker dan goud en dicht bij een uitbraak op lange termijn

Net als de goudprijs noteert ook de zilverprijs al jaren ver onder de piek van 2011. Het bodemproces bij beide edelMETALEN duurt bijzonder lang. Maar hoe langer de bodemvorming, hoe krachtiger de uitbraak. Wanneer de opwaartse druk stijgt, kan het dak er bijna letterlijk af wanneer de uitbraak een feit is. En bij zilver is het bijna zover.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs