EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Iran: cryptoMIJNEN is een legale, officiële industrie

Terwijl in het ene land crypto/blockchain verboden wordt, omarmt een ander land deze innovatieve industrie. We hebben het dan over respectievelijk India en Iran. ‘In a move easily juxtaposed with US policies on cryptocurrency, the government of Iran has officially recognized cryptocurrency mining as an independent industry.’ Elk van beide landen heeft zo zijn reden voor een compleet verschillende wettelijke houding.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 22 juli 2019

Gaan we binnenkort grondstoffen delven op de maan?

Het is ondertussen 50 jaar geleden dat de mens voet zetten op de maan, een prestatie die het onmogelijke mogelijk maakte. Maar stopt het daar voor onze maan of gaan we nog een stapje verder? Volgens NASA Administrator Jim Bridenstine gaan we er deze eeuw nog grondstoffen MIJNEN. Bedrijven zoals SpaceX, Virgin Galatic en Blue Origin maken er alvast werk van.

De maan zou vol zeldzame aardmetalen kunnen zitten en dat zou uiteraard interessant zijn. NASA Administrator Jim Bridenstine is van mening dat we deze eeuw nog MIJNEN zullen bouwen op de maan om deze zeldzame aardmetalen te delven. Verschillende bedrijven zijn hier zeker capabel genoeg voor mits verder onderzoek en nog meer ontwikkeling om deze taak uit te voeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

‘Bitcoin aan 100.000 komt eraan. En wel hierom…’

Stop één procent van uw net worth (uw netto bezit) in bitcoin, wordt in onderstaande video aangeraden. Hoe zouden we dit kunnen tegenspreken. De hoofdreden is wel de halving van de digitale munt op 23 mei 2020. Beide voorgaande halveringen van de beloning voor het MIJNEN veroorzaakten explosieve koersstijgingen. Waarom zou het ditmaal anders zijn? Wel integendeel: dit is de winter van 2017 niet maar de zomer van 2019. Er zijn zoveel meer valabele redenen voor bitcoin om nieuwe toppen op te zoeken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

VS aangemaand crypto standpunt te herzien/Gaan China en Iran samen cryptomunten MIJNEN?

Daar ziet het inderdaad naar uit. De geruchten zijn erg sterk, aanhoudend ook, en worden concreter. Chinese mijners van cryptomunten willen uitwijken naar Iran, want op hun gemak voelen ze zich niet meer in hun thuisland. “The Chinese have made requests through official channels for cryptocurrency mining in free zones,” zegt Mohammad Sharqi, managing director van de Iran Blockchain Association — een nonprofit gemeenschap die blockchain technologie promoot. Hoe de Chinese overheid daar over denkt? Als die al iets te zeggen heeft over wat haar burgers in het buitenland doen en niet doen? Cryptomunten MIJNEN en min of meer de Chinese wet overtreden, in dat buitenland, Iran, als Chinese burgers? Min of meer zeggen we, want de Chinese overheid heeft naar verluid zelf grote plannen voor blockchain en crypto’s. Net als de Iraanse regering zelf.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

FIOD houdt twee mannen aan voor beleggingsfraude met goudMIJNEN

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) heeft twee mannen aangehouden voor oplichting, witwassen en verduistering. Zij worden verdacht van fraude met het ophalen van geld voor zogenaamde investeringen in goudMIJNEN in onder meer Australië, Canada, Suriname en West-Afrika.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs