EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

EU vecht onderMIJNENde praktijken China aan bij WTO

De EU stapt niet alleen naar de Wereldhandelsorganisatie (WTO) om oneerlijke handelspraktijken van de VS aan te vechten, maar dient ook een klacht in over China. De procedure is gericht tegen Chinese wetgeving die het intellectuele eigendomsrecht van Europese bedrijven zou onderMIJNEN.

Europese bedrijven worden in China gedwongen het eigendom of gebruiksrecht van hun technologie af te staan aan Chinese bedrijven of joint-ventures, aldus EU-commissaris Cecilia Malmström (Handel).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 mei 2018

Een blik achter de schermen van een cryptomijn in IJsland

Kitco nieuwsanker, Daniella Cambone, ging op bezoek bij de HIVE Blockchain Technologies cryptocurrency mining in IJsland. De cryptomijn is er gelegen op een vulkaan. Het koude klimaat en de aanwezigheid van groene energie maken IJsland perfect voor het MIJNEN van cryptomunten. Deze video geeft een blik achter de schermen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Hash Power voorspelt Bitcoinprijs van $36.000 in 2019

De groei van Bitcoin gaat gepaard met de groei van computerkracht in het mijningsproces van de cryptomunt. Deze computerkracht of Hash Power zorgt ervoor dat gesofisticeerde computers moeilijke ‘puzzels’ kunnen oplossen. Naarmate er meer Bitcoins gemijnd worden, worden deze puzzels moeilijker en stijgt de Hash Power die nodig is om de Bitcoins te MIJNEN. Op basis daarvan is een Bitcoinprijs van $36.000 in 2019 niet onrealistisch.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Staat dit aandeel klaar voor een rally van monsterlijke proporties?

Nog geen maand geleden zagen speculanten de zilvermarkt somber in, gezien het groot aantal shortposities.

Nog geen maand geleden zagen speculanten de zilvermarkt somber in, gezien het groot aantal shortposities.

Heel wat speculanten met een shortpositie zijn intussen gevlucht naar de uitgang.

Volgens Ian McMillen van TheChartLife is het momenteel een goed plan om te kijken naar de zilverMIJNEN. Deze zouden een hefboom moeten leveren op een stijgende zilverprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Lage inflatie? Fijn, fijn, fijn

De inflatie in de eurozone blijft laag en dat is voor de ECB een tegenvaller, maar niet voor de rest van Europa. 'Fijn, fijn, fijn voor een paar honderd miljoen Europese consumenten. Dat een paar dwaallichtjes in Frankfurt zichzelf hebben vastgepind op twee procent inflatie en de economie blijven onderMIJNEN door te blijven steunen tot die inflatie twee procent is, is een heel ander verhaal. Ik denk wel dat ze in Frankfurt nerveus aan het worden zijn, want de inflatie is laag en gaat niet omhoog. Het grote verhaal van de Europese economie is dat de echte muziek er een beetje uit is. Het begint wat af te zwakken. Ik hoop voor Mario en onszelf dat er geen problemen ontstaan.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs