EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Meer dan een half miljoen Bitcoin miners liggen stil

De crash van de Bitcoin door de grens van $6.000 slaat diepe wonden. $6.000 werd aanzien als een sterke steun omdat dit +/- de all-in kostprijs is om Bitcoins winstgevend te MIJNEN. Nu Bitcoin daar fors onder duikt, worden steeds meer Bitcoin miners bij het grofvuil gezet. Naar schatting zijn dit er nu al zo’n 600.000 à 800.000.

Nadat Ethereum al niet meer winstgevend was om te MIJNEN, wordt ook Bitcoin MIJNEN verlieslatend voor vele miners. Volgens Mao Shixing van F2pool werden de laatste weken al zo’n 600.000 à 800.000 miners losgekoppeld van het netwerk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Ethereum MIJNEN is niet langer winstgevend

Een jaar geleden was het MIJNEN van Ethereum nog een zeer interessante side-job. Maar volgens een nieuw onderzoek kan je daar vandaag beter mee stoppen. Het MIJNEN van Ether via een GPU is niet langer winstgevend. De hashrate en de fors gedaalde koers van de cryptomunt zorgen ervoor dat je er geen geld meer mee kan verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

MIJNEN van Bitcoin is 3 keer duurder dan het MIJNEN van goud

De kostprijs om 1 dollar digitaal goud (Bitcoin) te MIJNEN is zo’n 3 keer duurder dan de kostprijs om 1 dollar fysiek goud te MIJNEN. Dat is de conclusie van een onderzoek door The Nature International Journal of Science. Het is niet de eerste keer dat de impact van Bitcoin op het milieu in vraag wordt gesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Economische oorlog om zeldzame aardmetalen

Er is een economische oorlog gaande voor de rechten om zeldzame aardmetalen te MIJNEN. Rare earth metals, ook wel het nieuwe goud genoemd. Deze worden verwerkt in onder meer batterijen voor elektrische voertuigen; smartphones; flatscreen televisies; camera’s; precisie geleide raketten; industriële magneten; windturbines; zonnepanelen en vele andere high-tech items. Plus ook heel wat toepassingen die gebruikt worden voor oorlogvoering zoals satellieten, bommen, radars en gevechtsvliegtuigen. Allemaal zaken waar de moderne wereld niet zonder kan (uitgezonderd dat oorlogstuig.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2018

Lavrov: Sommige landen proberen internationaal recht te onderMIJNEN

De Russische minister van Buitenlandse Zaken heeft vorige week in zijn toespraak voor de Verenigde Naties hard uitgehaald naar landen die volgens hem het internationaal recht proberen te onderMIJNEN. Daarmee doelt hij op de dubbele standaarden van Westerse landen, die politieke chantage, economische sancties en zelfs militaire interventies gebruiken om hun doelen te bereiken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs