EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord mijnen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord MIJNEN

Geplaatst op: woensdag 1 maart 2017

Bitcoin rivaal Eretheum steeg dit jaar al 100% en staat voor een belangrijke doorbraak

Ethereum is de grootste uitdager van Bitcoin. De 2e populairste cryptomunt steeg dit jaar al bijna 100% tegenover ongeveer 25% voor Bitcoin. Met een marktkapitalisatie van $1,5 miljard is Ethereum een kleine speler, maar daar kan dit jaar verandering in komen. De cryptomunt plant een revolutionaire aanpassing.

Net als Bitcoin is Ethereum een cryptomunt gebaseerd op de blockchaintechnologie. Meer informatie over blockchain kan je lezen in deze handige gids. Maar het komt er simpel gezegd op neer dat computers complexe raadsels moeten oplossen om de munten te ‘MIJNEN’. Dat maakt de blockchaintechnologie zo uniek en efficiënt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 februari 2017

Aandelen GoudMIJNEN blijven achter bij Goudprijs

De aandelenkoersen van de goudMIJNEN blijven behoorlijk achter op de......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

7 goudMIJNEN die zelfs geld verdienen wanneer de goudprijs halveert

Wanneer kosten dalen en opbrengsten stijgen, krijg je dikwijls een explosie van de winst. Dat is wat we momenteel zien bij goudmijnaandelen. Sinds de prijscrash zetten goudMIJNEN de tering naar de nering en ondertussen is de goudprijs terug aan het stijgen. 7 goudMIJNEN steken daar zelfs met kop en schouder bovenuit.

Wanneer kosten dalen en opbrengsten stijgen, krijg je dikwijls een explosie van de winst. Dat is wat we momenteel zien bij goudmijnaandelen. Sinds de prijscrash zetten goudMIJNEN de tering naar de nering en ondertussen is de goudprijs terug aan het stijgen. 7 goudMIJNEN steken daar zelfs met kop en schouder bovenuit.

IntelligenceMine rangschikte de MIJNEN volgens de all-in sustaining costs, een maatstaf voor alle mogelijke kosten. 7 van de goudMIJNEN op de lijst hebben een AISC waarbij ze zelfs winst maken wanneer de goudprijs nog bijna zou halveren.

De hefboom naar boven is dus des te groter bij deze goudMIJNEN

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 februari 2017

Niet Frankrijk maar Italië grootste gevaar voor Eurozone aldus Deutsche Bank

Volgens analisten van Deutsche Bank vormt niet Frankrijk maar Italië het grootste risico voor de stabiliteit van de eurozone. Dit ondanks de aankomende verkiezingen in Frankrijk die mogelijks door het Front National van Le Pen kunnen gewonnen worden.

Zondag nam de Italiaanse premier Matteo Renzi ontslag als leider van de Partito Democratico wat mogelijks het begin van een afbrokkeling van de partij betekent. Dit zou de stabiliteit van het reeds geplaagde Italië verder onderMIJNEN. Enkel stabiliteit kan ervoor zorgen dat het land de nodige hervormingen kan doorvoeren om op deze manier terug competitief te worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Broos onevenwicht

Er zijn heel erg weinig pure zilverMIJNEN. Daarmee bedoel ik MIJNEN die enkel zilver uit de grond halen. Zilver is gewoonlijk een bijproduct dat gevonden wordt samen met lood, zink of koper.

De productie van zilver is hierdoor minder stuurbaar. Als de vraag stijgt, kan je niet zomaar meer zilver uit de grond halen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs