EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 6 tot 10
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

IMF ziet huizenprijzen wereldwijd flink stijgen

Niet alleen de huizenprijzen in Nederland zitten flink in de lift, ook in andere landen stijgen de prijzen. Volgens het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF) zijn woningmarkten internationaal steeds meer met elkaar vervlochten. Daardoor is de woningmarkt wereldwijd ook kwetsbaarder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 31 maart 2018

De kans op een nieuwe crisis in Europa is bijzonder groot

De Europese economie heeft de wind weer in de zeilen. De stimuleringsmaatregelen van de Europese centrale bank lijken haar vruchten af te werpen op de economische groei. Mede door deze mooie economische groei, ziet de ECB zich genoodzaakt om het MONETAIRe beleid af te bouwen. Toch kan dit afbouwmoment op een zeer onhandig tijdstip plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

'The Bullish case for Bitcoin': Hoe bitcoin geld aan het worden is.

Investeren in Bitcoin brengt risico's met zich mee maar biedt ook enorme mogelijkheden. Maar is Bitcoin nu een verzamelaarsobject, een ruilmiddel, een manier om waarde op te slaan of alle drie? Vijay Boyapati heeft recent een vierluik gepubliceerd met als titel: "The bullish case for Bitcoin". Hij breekt daarin een lans voor Bitcoin en bespreekt hoe Bitcoin als 'MONETAIR goed' aan het evolueren is van oppotmiddel tot algemeen aanvaard ruilmiddel, oftewel: geld.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 maart 2018

Euro wint aan populariteit als valutareserve

Het aandeel van de euro in de wereldwijde valutareserves van centrale banken is dit jaar voor het eerst in jaren weer toegenomen, zo schrijft Bloomberg op basis van de nieuwste cijfers van het Internationaal MONETAIR Fonds. De euro vertegenwoordigt momenteel ongeveer 20% van de totale valutareserves, terwijl dat in de twee voorgaande jaren nog een procentpunt minder was.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Lagarde wil Europese variant van IMF

Een nieuw Europees noodfonds kan helpen om de eurozone beter voor te bereiden op mogelijke economische recessies in de toekomst. Dat heeft topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF) gezegd in een toespraak in Berlijn.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs