EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord MONETAIR

Geplaatst op: vrijdag 14 september 2018

Hoe lang blijft het vertrouwen in het MONETAIRe systeem overeind?

Intussen worden de contouren almaar duidelijker dat aan “andere tijden” niet te ontkomen is. Het podium van het wereldtoneel laat meer en meer schuivende panelen zien zonder direct een concreet beeld te hebben van wat daar achter nu precies schuil gaat. Veel laat zich nog raden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

IMF-topvrouw Lagarde gaat niet naar ECB of EU

Christine Lagarde, directeur van het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF), zal geen toppositie accepteren bij de Europese Centrale Bank (ECB) of de Europese Unie. Er werd gespeculeerd dat zij opvolger zou kunnen worden van ECB-president Mario Draghi of voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

IMF houdt vertrouwen in Argentijnse regering in peso-crisis

Het Internationaal MONETAIR Fonds zegt nauw samen te werken met Argentinië om de economie van het land te versterken. Komende dinsdag is er spoedoverleg.

In een verklaring zegt het IMF er vertrouwen in te hebben dat Argentinië zijn huidige problemen te boven komt. De peso is de afgelopen dagen in een vrije val terechtgekomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De valuta van emerging markets donderen in elkaar

Indonesië, Argentinië, India en natuurlijk Turkije. Emerging markets hebben last van een dalende waarde van hun valuta, waardoor de rente stijgt. Het Internationaal MONETAIR Fonds en andere instituties spreken van een gering besmettingsgevaar en dat het vooral om landen met interne problemen gaat. 'Duizend procent bullshit', zegt onze macro-econoom kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Economische situatie binnen de Eurozone in kaart gebracht

De Europese centrale bank handhaaft nog steeds een redelijk soepel MONETAIRe beleid. De ECB is weliswaar bezig met het afbouwen van haar opkoopprogramma, maar op een snelle renteverhoging hoeven we niet te rekenen. Is deze milde houding van de ECB terecht?

De groei van het bruto binnenlands product van de Eurozone valt tegen. Zo kwam de groei in het tweede kwartaal uit op 0,3%. De economen hadden echter gerekend op een groei van het BBP met 0,4% (grafiek: The Daily Shot).

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs