EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord MONETAIR

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ongebruikelijk: Federal Reserve gaat zichzelf onderzoeken

De Federal Reserve gaat in 2019 onderzoeken of het nodig is om zijn middelen en doelstellingen wat te herzien. Ook wil de Amerikaanse koepel van centrale banken via speciale bijeenkomsten met belanghebbenden uitvinden of het zijn MONETAIRe beleid wel op de juiste manier communiceert met de financiële markten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Balanspositie Bank of Japan is groter dan het Japanse BBP

De Bank of Japan heeft net als veel andere centrale banken de afgelopen jaren een ruimhartig MONETAIR beleid gevoerd. In de volksmond wordt regelmatig het ‘printen van geld’ of het ‘creëren van geld’ genomen. En dat is niet vreemd, want volgens sommige economen hebben de centrale banken een nieuwe zeepbel gecreëerd die gevoed is door al het ‘goedkope’ geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Geeft de Fed het startsein voor een Bear Market?

Een grote groep beleggers maakt zich zorgen om het huidige MONETAIRe beleid van de Amerikaanse centrale bank. De verwachting is dat de Fed tijdens de volgende maand opnieuw de rentestand zal gaan optrekken. En niet alleen Trump is daar ontevreden over, ook steeds meer beleggers zien er de gevaren van in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

IMF-topvrouw Lagarde zegt dat centrale banken digitale munten kunnen uitgeven

Volgens Christine Lagarde, topvrouw van het Internationale MONETAIRe Fonds, zouden centrale banken eigen digitale munten moeten kunnen uitgeven. Dat zei ze tijdens een bijeenkomst van topbankiers in Singapore. Ze spoorde verschillende landen aan om hierover na te denken.

Het lijkt misschien een vreemde uitspraak van Christine Lagarde, maar op dit moment zijn er reeds twee landen die volop bezig zijn met dit te onderzoeken en testen, namelijk Zweden en Canada. Lagarde is namelijk een voorstander van digitale munten en het systeem dat erachter schuilt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

IMF: Centrale bank moet digitale munt als serieuze optie overwegen

Centrale banken moeten de uitgifte van hun eigen cryptomunten als serieuze optie overwegen. Digitale valuta's bieden namelijk veel voordelen, zoals bescherming en privacy van consumenten. 

Dat zei voorzitter Christine Lagarde van het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF) op een congres in Singapore.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs