EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord MONETAIR

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Het ruikt naar crisis

De hele heisa rond de Turkse lira verwondert mij een beetje. Alsof het afwaarderen van die munt een plots iets is. Al tien jaar zakt de munt in waarde, en dan vooral omdat Erdogan het MONETAIR beleid gebruikt om allerlei prestigeprojecten te financieren, zoals een presidentieel paleis met duizend kamers. I kid you not. Die man is niet enkel megalomaan. Hij is ronduit gevaarlijk.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Nachtmerrie

Wie is niet van schrik verstijfd? Badend in het zweet is de wereld wakker geworden van een akelige droom over de vermeende normalisering van de rentetarieven. Sinds enige tijd, ‘verkrappen’ Centrale Banken, in meerdere of mindere mate, hun MONETAIR beleid onder druk van de Bank of International Settlements (BIS) te Basel.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Turkije kan een grotere crisis veroorzaken dan Griekenland

De val van Turkije is geen grote verrassing, toch niet voor experts op MONETAIR gebied. Wie met de MONETAIRe wetten speelt, dreigt altijd gestraft te worden. Dit was eerder al het geval in Argentinië, Brazilië, Venezuela, … en nu dus in Turkije. Maar deze keer dreigt opnieuw Europa het grootste slachtoffer te worden. Turkije kan zelfs een grotere crisis veroorzaken dan Griekenland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Geld, wat is het….

Prof. dr. Wim Boonstra is speciaal economisch adviseur van de Rabobank en bijzonder hoogleraar Economische en MONETAIRe Politiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Verder is hij president van de MONETAIRe Commissie van de European League for Economic Cooperation (ELEC). Hij schreef tal van artikelen en meerdere boeken over bankieren, internationale economie en Europese integratie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Nobelprijswinnaar Paul Krugman: ‘Totale implosie van Bitcoin blijft mogelijk’

Paul Krugman is een grote naam in het MONETAIRe landschap. De voormalige Nobelprijswinnaar schrijft in een column voor de New York Times dat cryptomunten als Bitcoin weinig tot geen toekomst hebben. Een totale implosie van Bitcoin blijft mogelijk. Het antwoord op 1 vraag zegt genoeg, aldus Krugman.

Bitcoin en cryptomunten gaan volgens aanhangers en believers het MONETAIRe landschap volledig veranderen. Maar Krugman is het daar niet mee eens. ‘Welk probleem lossen cryptomunten op?’ vraagt hij zich af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs