EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord MONETAIR

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018

Kan de Eurozone wel zonder de hulp van de ECB?

Afgelopen week verschenen er verontrustende cijfers over de Europese economie. Donderdag maakte Draghi bekend dat de ECB nog steeds op schema ligt om aan het einde van dit jaar het stimuleringspakket volledig af te bouwen. Daarnaast hoeven we nog lang niet te vrezen voor een rentestijging. Maar, kan de eurozone wel zonder de MONETAIRe hulp van de Europese centrale bank?

Op dit moment loopt het economisch gezien niet echt lekker binnen de eurozone. De eurozone ondervindt nu al hinder van de aankomende Brexit en tevens maken steeds meer bedrijven zich zorgen over het handelsbeleid van Trump. Dat handelsbeleid vormt namelijk een bedreiging voor de vrije handel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

IMF-directeur roept op tot samenwerking in tijd van handelstwisten

De wereld moet zoveel mogelijk samenwerken in plaats van handelstwisten aanwakkeren. Met samenwerking en goede internationale regels kan er veel worden bereikt. Dat zei de baas van het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF), Christine Lagarde, op een economische topconferentie op het Indonesische eiland Bali.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Deze grafiek voorspelt onheil voor de aandelenmarkten

De aandelenmarkten hebben een volatiele week achter de rug liggen. Met name de laatste handelsdagen van de week verliepen behoorlijk beweeglijk. Het MONETAIRe landschap begint te veranderen en daar moeten beleggers duidelijk aan wennen. Daarnaast bevinden we ons binnen de langste Bull Market ooit. En deze stierenmarkt kan natuurlijk ook niet oneindig standhouden.

Al ruim 9 jaar hebben we te maken met stijgende beurskoersen. Nog nooit eerder in de geschiedenis wisten de aandelenmarkten zo lang achter elkaar te stijgen zonder eerst geconfronteerd te worden met een Bear Market. Het veranderende MONETAIRe landschap kan er echter voor gaan zorgen dat de stier volgend jaar niet 10 kaarsjes kan gaan uitblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie vanwege handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China werpt een schaduw over de economische vooruitzichten in de wereld. 

Vanwege de vele opgeworpen importheffingen heeft het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF) zijn groeiramingen voor de VS en China verlaagd. Ook de prognose voor de wereldeconomie als geheel pakt lager uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

“Wall Street moet rekening houden met een daling van 8% tot 13%”

Steeds meer beleggers beginnen zich zorgen te maken over de stijgende rente in de VS. Het soepelere wereldwijde MONETAIRe beleid heeft haar einde bereikt en daar moeten veel beleggers nog aan wenen. Daarnaast beginnen de politieke zorgen in de wereld steeds verder toe te nemen. Een ‘meltdown’ kan volgens een beurskenner niet ver weg zijn.

Hayes Martin, president van Market Extremes: een investeringsadviesbureau dat zich richt op belangrijke marktwisselingen, is van mening dat Wall Street zich moet voorbereiden op een daling van 8% tot 13%. Mocht dat scenario zich voltrekken, dan zal de Dow Jones index een nieuw jaardieptepunt bereiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs