EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord monetair.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord MONETAIR

Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Chinese overheid steekt ruim 60 miljard euro in bankensector

De centrale bank van China heeft maandag via eenjarige leningen aan de bankensector 502 miljard yuan (63,3 miljard euro) in de economie gepompt. De omvangrijke geldinjectie wijst op een koerswijziging in het Chinese MONETAIRe beleid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Fascinerend proces

De inflatie van de eurozone kruipt richting de ECB. 'De doelstelling van de ECB is twee procent, pas dan gaan ze nadenken of ze een ander MONETAIR beleid moeten voeren. Die komt in de buurt, dus dat geeft de ECB de ruimte om dat te doen. Maar ik ken helemaal niemand in de hele wereld die hogere prijzen wil. Ik ken alleen maar mensen die lagere prijzen willen. Dus het blijft een fascinerend proces dat een aantal centrale bankiers, een mannetje of twintig, hogere prijzen wil, terwijl de rest van de wereld, een paar miljard, lagere prijzen wil.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

IMF: 'Nederland wordt zwaar getroffen door harde Brexit'

Nederland is een van de landen die het zwaarst zal worden getroffen door een zogenoemde harde Brexit, blijkt vrijdag uit een berekening van het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Onzin dat Trump geen kritiek op FED mag geven

Macro-econoom Kees de Kort vindt het onzin dat president Trump geen kritiek op de FED mag geven. Tegelijkertijd is het MONETAIR beleid veel te belangrijk om aan politici over te laten. We zouden een middenweg moeten vinden tussen het beleid en de deskundigheid van de technocraten en de invloed van politici. Die zijn immers eindverantwoordelijk. Verder voorziet De Kort spanning bij de emerging markets.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Internationaal MONETAIR Fonds waarschuwt voor escalatie handelsoorlog

Een verdere escalatie van de handelsspanningen in de wereld heeft mogelijk verstrekkende economische gevolgen. Daarvoor waarschuwt het Internationaal MONETAIR Fonds (IMF) in een update van zijn groeiramingen.

De denktank wijst erop dat de Verenigde Staten met hun importheffingen een grote groep landen in het harnas hebben gejaagd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs