EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord obligaties.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord OBLIGATIES

Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Europese Commissie: Acht banken eurozone verdacht van kartelvorming

De Europese Commissie verdenkt acht banken uit eurozonelanden van kartelvorming tussen 2007 en 2012. Ze zouden concurrenten hebben buitengesloten van de aankoop van en handel in Europese staatsOBLIGATIES. De Commissie bracht de banken daarvan donderdag op de hoogte.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Weer ECB stimulus? Markten denken van wel

Investeerders geloven dat de Europese Centrale Bank (ECB) eenzelfde monetair beleid zal voeren, zoals het dat de afgelopen jaren deed – dat betekent goedkoop geld. Tenminste dat laat data uit de markten zien, zo meldt Bloomberg.

De rentes op OBLIGATIES en bankaandelen staan namelijk lager door heel Europa. Daarnaast is er een toename in uitstaande bedrijfsOBLIGATIES. Dat zijn allemaal aanwijzingen die er op duiden dat investeerders zich voorbereiden op een volgende ronde van laks monetair beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Draghi waarschuwt Europa voor dalende economie

Mario Draghi, de directeur van de Europese Centrale Bank, waarschuwt het Europese Parlement voor de economie, die volgens hem onder druk staat. Ook zegt hij dat als het er op aan komt, de ECB weer staatsOBLIGATIES gaat kopen. Kees de Kort denkt daarom dat het opnieuw starten van het stimuleringsbeleid eraan komt. Draghi maakt zich echter nog niet zóveel zorgen over de wereldeconomie en dus de Europese, omdat het goed gaat met de Chinese economie. Grote fout, denkt Kees de Kort, want het gaat helemaal niet goed met China.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Draghi: "StaatsOBLIGATIES zijn risicovol"

StaatsOBLIGATIES zijn niet vrij van risico en daarom zouden toezichthouders een risicoweging moeten toekennen aan dit type schuldpapier. Dat zei ECB-president Mario Draghi tijdens een hoorzitting in het Europees Parlement. Wel moet daarbij rekening worden gehouden met het behoud van de financiële stabiliteit, aldus de centraal bankier.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Risico’s beperken in cryptobeleggen (deel 1)

Een goede beleggingsportefeuille (wallet) met cryptomunten is verschillend van een ‘gewone’ portfolio. Bij deze laatste kun je (moét je als goede huisvader/moeder) natuurlijk spreiden over verschillende activa. Zoals vastgoed of vastgoeddeelbewijzen, OBLIGATIES, aandelen, edelmetalen en zo meer. Dit naar gelang je leeftijd en je bereidheid meer of minder risico te nemen. In elk van deze categorieën zijn dan nog onzettend veel mogelijkheden tot spreiding naar landen toe, sectoren en deelgebieden. Beleggen in cryptomunten is beleggen in één enkele categorie. Digitale munten dus. Toch hebben alle goede portefeuilles één heel belangrijk iets gemeen en dat is: spreiding.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs