EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord obligaties.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord OBLIGATIES

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Turkije wil geld lenen in Chinese yuan

De regering van Turkije heeft plannen om OBLIGATIES uit te schrijven in Chinese yuan, zo maakte president Erdogan afgelopen vrijdag bekend bij de presentatie van zijn nieuwe 100-dagen plan. Ook sprak hij zijn voornemen uit om de economische samenwerking met landen als China, Rusland en India de komende jaren verder te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Rusland dumpt Amerikaanse staatsOBLIGATIES voor goud

Rusland gooit bijna alle Amerikaanse StaatsOBLIGATIES eruit en koopt er meer goud voor in de plaats. Net op het moment dat de VS aan jan-en-alleman haar staatsOBLIGATIES moét slijten. Wegens teveel uitgaven en te weinig inkomsten. Het einde is daarbij nog lang niet in zicht, wel integendeel. De hoeveelheid Amerikaans schuldpapier die de Nieuwe (en Oude) Vijand Rusland nog slechts over houdt – voor 14,9 miljard dollar in mei 2018 – is op een 11-jarig dieptepunt beland. In deze video wordt e.e.a. uitgebreid belicht.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

1.000 euro spaargeld over? Zo kan u het slim beleggen

Beleggen is kennelijk het nieuwe sparen, maar helemaal correct is die bewering niet: aandelen of OBLIGATIES blijven toch veel risicovoller. Ze zijn dus enkel geschikt voor centen die je niet (meteen) nodig hebt. Is dat geen bezwaar, dan zijn er wel enkele laagdrempelige beleggingen mogelijk. Zelfs met amper 1.000 kan je daarmee al aan de slag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

ECB haalt ontsporende QE-trein finaal van de rails

De Europese Centrale Bank is tevreden met de resultaten van haar quantitative easing (QE) programma en gaat haar aankopen van OBLIGATIES de volgende maanden stopzetten. De Europese crisis die in 2010 begon met de implosie van Griekenland is daarmee nu ten einde.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

“Investeer niet in opkomende landen, maar ga er gewoon op vakantie”

Een apart advies van columnist Howard Gold van de nieuwssite Marketwatch. Hij beweert namelijk dat beleggers beter gewoon op reis gaan naar opkomende landen in plaats van er geld te investeren. De positie van de Amerikaanse dollar maakt het volgens hem momenteel minder interessant om aandelen en OBLIGATIES te kopen van deze landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs