EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord obligaties.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord OBLIGATIES

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

Gooit deze stokoude stier de handdoek in de ring?

De Amerikaanse OBLIGATIES bevinden zich sinds 1982 in één van de langstlopende stierenmarkten allertijden.

BiancoResearch signaleert voor het eerst problemen aan de horizon.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Trauma in wording

Zouden de risico’s in de markt worden geherwaardeerd naar aanleiding van een strakker monetair beleid? Zouden kasgeld, soliede, korte termijn staatsOBLIGATIES en wat Fysiek Goud dan, voorlopig, de enige veilige havens worden?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Paul Tudor Jones: ‘We zitten met een groot probleem’

[...] Vooraan Custer ligt een leger van bedrijfsOBLIGATIES die enorme groot zijn geworden door de ultralage rentevoeten. Dit leger ligt nu nog wat te slapen, maar de geschiedenis leert dat ze meedogenloos dodelijk kunnen zijn wanneer ze wakker schieten.

Wanneer Powel ook nog achter zich durft kijken om zich eventueel terug te trekken uit een oorlog die hij niet kan winnen, ziet hij inflatieland onder leiding van grondstoffen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Theresa May overweegt economische sancties tegen Rusland

De Britse premier Theresa May onderzoekt de mogelijkheden om Rusland financieel te raken, door de banken in het financiële centrum van Londen te verbieden Russische OBLIGATIES op de markt te brengen. Eerder dit jaar wist de Russische overheid met hulp van zogeheten clearing houses in het financiële centrum van Londen met de uitgifte van OBLIGATIES meer dan €3 miljard op te halen. Dat geld kwam voor een groot deel van institutionele beleggers, maar ook van vermogende Russen die op die manier een deel van hun geld uit het land proberen weg te sluizen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 25 maart 2018

Waarschuwt de obligatiemarkt ons voor een nieuwe crisis?

Tijdens de afgelopen maanden is er veel geschreven over de situatie rondom de obligatiemarkt. Zo werd de obligatiemarkt tijdens de afgelopen weken geconfronteerd met een flinke prijsval. Deze prijsval werd veroorzaakt door de angst dat de Fed de rente hoogstwaarschijnlijk vaker dit jaar zal gaan optrekken dan waar op dit moment op gerekend wordt. En een stijgende rente zorgt er natuurlijk voor dat de OBLIGATIES minder aantrekkelijk worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs