EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord obligaties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord OBLIGATIES

Geplaatst op: dinsdag 1 augustus 2017

Greenspan: Obligatiemarkt is de grootste bubbel

Beleggers die wachten op een correctie van de aandelenmarkt kunnen beter naar de obligatiemarkt kijken, omdat daar de echte bubbel zit. Dat zegt Greenspan in een interview met Bloomberg. Hij verwacht dat de rente binnenkort weer zal stijgen, waardoor de waarderingen van zowel aandelen als OBLIGATIES sterk zullen dalen. Ook voorziet hij een periode van stagflatie door het uitblijven van sterke economische groei en het oplopen van de inflatie.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 27 juli 2017

ECB helpt Eurolanden €1 BILJOEN te besparen!

De Europese Centrale Bank houdt al jaren de rente op een uitzonderlijk laag niveau. Die politiek leidt tot enorme besparingen als overheden hun schulden (her)financieren.

Hoe lager de rente die de ECB toepast, hoe sneller beleggers in overheidsOBLIGATIES tevreden zijn met een (fractie van een) procentje meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 juli 2017

Griekenland mag weer OBLIGATIES uitgeven: wie laat zich deze keer vangen?

Na drie jaar straftijd op de bank mag Griekenland (eindelijk) opnieuw staatsOBLIGATIES uitgeven. Het zijn echter geen staatsOBLIGATIES in de strikte zin van het woord: de inkomsten die de Grieken genereren uit de verkoop ervan – tot dusver zo’n 3 miljard euro – zullen integraal worden aangewend om de rentelasten op de leningen aan de ECB en de lidstaten terug te betalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

“Griekenland gaat voor het eerst in drie jaar staatsOBLIGATIES uitbrengen”

Griekenland gaat voor het eerst in drie jaar staatsOBLIGATIES uitbrengen. Dat zeggen bankiers die weet hebben van de plannen tegen de Financial Times. De voorbije weken hadden de Grieken al geld opgehaald mits de uitgifte van kortlopende OBLIGATIES op 13 en 26 weken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 juli 2017

Wat levert goud in de portefeuille op?

Een van de redenen waarom beleggers goud aan hun beleggingsportefeuille toevoegen is dat het edelmetaal bijdraagt aan een lager risico. Historisch gezien heeft het edelmetaal namelijk een lage correlatie met aandelen en OBLIGATIES, wat betekent dat het edelmetaal doorgaans goed presteert op het moment dat andere beleggingen in waarde dalen.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs