EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Negatieve OLIEprijs door overschot aan OLIE

De OLIEprijs was gister opnieuw fors gedaald door een structureel overschot aan OLIE en een gebrek aan opslagcapaciteit. De prijs van een vat WTI voor levering in mei zakte naar $0 en werd daarna zelfs negatief. Op het moment van schrijven krijgt u zelfs geld toe op dit OLIEcontract. In dit artikel houden we u aan de hand van updates op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Klik hier voor onze uitgebreide analyse van deze bizarre ontwikkelingen op de OLIEmarkt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Amerikaanse OLIE zakt nóg verder in prijs: vat kost nu minder dan 1 dollar

De prijs van een vat Amerikaanse WTI-OLIE is maandag met ruim 90 procent gecrasht naar een prijs van net onder de 1 dollar (zo'n 0,92 euro). Dit is de laagste prijs sinds er op financiële markten wordt gehandeld in contracten voor de grondstof.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

OLIEprijs stort in elkaar

De OLIEprijs is vandaag meer dan gehalveerd als gevolg van een structureel overschot aan OLIE. De spotprijs voor een vat West Texas Intermediate (WTI) zakte maandag naar minder dan $10, het laagste niveau in meer dan twintig jaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Ongezien: prijs voor een vat Amerikaanse OLIE daalt onder nul tot -37,36 dollar

De prijs voor een vat (159 liter) OLIE van de Amerikaanse soort WTI (West Texas Intermediate) is vandaag tijdens de handel gekelderd, en kort na 20 uur Belgische tijd onder het nulpunt beland. Bij het afsluiten van de handel kwam de prijs uit op -37,63 dollar. Een negatieve prijs betekent dat OLIEconcerns handelaars betalen om OLIE af te nemen, om te voorkomen dat de OLIEproductie in bepaalde velden stilgelegd moet worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

Is dit hét moment om terug te keren naar de OLIEmarkt?

De OLIEsector heeft tijdens de afgelopen weken flinke berentikken moeten incasseren. Het coronavirus zorgt er voor dat de vraag naar OLIE naar een dieptepunt is gedaald. Op dit moment kost een vat ruwe OLIE slechts $ 20. Ondanks het negatieve sentiment moeten beleggers de OLIEmarkt niet uit het oog verliezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs