EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord olie.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord OLIE

Geplaatst op: zaterdag 11 april 2020

Conflict over verlaging OLIEproductie op G20-overleg

De energieministers van de twintig grootste economieën hebben geen verdere afspraken gemaakt over het beperken van de OLIEproductie. In de slotverklaring na afloop van een videoconferentie vrijdag staat alleen dat de landen bereid zijn maatregelen te treffen "om de stabiliteit van de energiemarkt te waarborgen".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2020

Definitief OLIEakkoord hangt af van deelname Mexico

Een definitief akkoord van OLIEproducerende landen om de OLIEproductie te verlagen hangt af van de deelname van Mexico. Dit verklaarde de minister van Energie van Saoedi-Arabië vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

OPEC en Rusland bereiken akkoord over productieverlaging, OLIEprijs daalt

OLIEkartel OPEC en Rusland (samen OPEC+) zijn het donderdag eens geworden over een verlaging van de OLIEproductie. De dagelijkse productie wordt met tien tot elf miljoen vaten teruggebracht. Mogelijk geldt de maatregel tot 2022.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

OLIEprijs daalt weer na geruchten over beperkte productiedaling

De OLIEprijs is donderdag aan het eind van de dag weer gedaald, na de hele dag ruim hoger te hebben gestaan. Reden voor de plotselinge daling zijn geruchten over een deal, de inhoud daarvan zou tegenvallen volgens investeerders. De beperking van de OLIEproductie zou niet omvangrijk genoeg zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Saudi's stappen in grote Europese OLIEbedrijven

Economie Het staatsinvesteringsfonds van Saudi-Arabië heeft belangen genomen in vier grote Europese OLIE- en gasbedrijven, met een totale waarde van circa 1 miljard dollar. Het zou gaan om Shell, het Franse Total, het Italiaanse Eni en het Noorse Equinor, meldden ingewijden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs