EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

IMF: 'Financiƫle stabiliteit staat op het spel'

Het wereldnieuws wordt momenteel beheerst door perikelen rondom Brexit, de handelsOORLOG tussen de VS en China en de gele hesjes in Frankrijk. Het zorgde voor de afwezigheid van Trump, May en Macron dit jaar in Davos. Ondanks deze degradatie van het evenement, werd in Davos een belangrijke ontboezeming gedaan die het belang van genoemde perikelen mogelijk overstijgt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2019

Traagste groei Chinese economie in bijna 30 jaar tijd

De Chinese economie groeide in 2018 met 6,6 procent. Dit is het laagste groeicijfer sinds 1990. De groei van de tweede grootste economie ter wereld is al jaren aan het dalen. De handelsOORLOG met de Verenigde Staten lijkt nu zijn sporen na te laten.

[...]

Lees verder op aullure.com
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2019

George Soros: V.S. en China zitten in een koudeOORLOG die spoedig in een echte kan veranderen

De Verenigde Staten en China zijn op het moment verwikkeld in een koudeOORLOG en die kan snel veranderen in een echte OORLOG. Tenminste dat denkt miljardair George Soros.

Op het moment verwachten globale instituties, zoals het IMF dat de wereldwijde economische groei zal afnemen in 2019 en dat komt onder andere door de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2019

Chinese vicepresident noemt protectionisme 'gevaar voor de wereldorde'

De wereldorde is ernstig in gevaar door het toenemende protectionisme, stelt de Chinese vicepresident Wang Qishan woensdag op het World Economic Forum (WEF) in het Zwitserse Davos.

Volgens Wang keren veel landen zich naar binnen en worden er steeds meer hordes opgeworpen voor internationale handel. Hij verwijst hiermee naar de handelsOORLOG die gaande is tussen de Verenigde Staten en China.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2019

Chinese economie groeit nauwelijks door handelsOORLOG

De Chinese economie groeide het afgelopen kwartaal in het traagste tempo sinds 2009. Dat komt volgens kenners door onder meer de zwakkere wereldwijde vraag naar producten en de handelsOORLOG met de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs