EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
21
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

China en VS blijven praten ondanks escalerend handelsconflict

China en de Verenigde Staten blijven in overleg, ondanks hun steeds verder uit de hand lopende handelsOORLOG, meldt de Chinese overheid dinsdag.

De afgelopen weken is de handelsOORLOG tussen China en de Verenigde Staten weer opgelaaid. Afgelopen vrijdag verhoogde de VS de importtarieven op 200 miljard dollar aan Chinese goederen van 10 procent naar 25 procent. Maandag sloegen de Chinezen terug met invoertarieven op 60 miljard aan Amerikaanse goederen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Handelsconflict China – VS: Onderhandelingen worden een OORLOG

Het handelsconflict tussen de VS en China escaleert. Een snelle verzoening lijkt steeds verder af, nu beide partijen het conflict via de media uitspelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

China slaat waarschuwing Trump in de wind: invoerheffingen stijgen tot 25 procent

China slaat terug in de handelsOORLOG met de VS. Vanaf 1 juni worden de importheffingen op 60 miljard dollar aan Amerikaanse goederen opgetrokken tot 25 procent. De aandelenbeurzen gaan verder omlaag na de bekendmaking.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

China 'zal niet zwichten voor Amerikaanse druk' in oplopend handelsconflict

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken zegt niet te zullen zwichten voor de Amerikaanse druk in het opnieuw oplaaiende handelsconflict tussen de twee landen.

De handelsOORLOG tussen de twee landen escaleerde vrijdag toen de Amerikanen invoertarieven verhoogde van 10 tot 25 procent op 200 miljard dollar aan Chinese goederen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

VS en China op ramkoers in handelsOORLOG?

Op vrijdag 10 mei 2019 voerde president Trump de handelsOORLOG tussen de VS en China nog op. Dit met extra invoerrechten te heffen op nog eens voor 325 miljard dollar Chinese goederen. Her en der in diverse media wordt er gewezen op de grote financiële schade die Trump hiermee indirect bij zijn kiezerspubliek aanricht. Want die gaan eerder vroeg dan laat méér moeten betalen in de winkel. Of dit verstandig is met nog een jaar te gaan voor de herverkiezing waarvan hij zo zeker lijkt? Dat laten we in het midden. In ieder geval speelt hij hoog spel. Daarbij moeten we niet vergeten dat de man àltijd nogal hoog spel heeft gespeeld in zijn lange, zeer succesvolle carrière als zakenman. De Epic Economist vreest in ieder geval voor dramatische ontwikkelingen, met bijzonder nare gevolgen voor alvast de Amerikaanse economie en de beurzen van de VS...

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs