EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
21
kliks
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: maandag 13 mei 2019

Trump: “Act now or face a far worse deal”

President Trump doet er nog een schepje bovenop. Vorige week liet hij de handelsOORLOG escaleren door de importtarieven van bepaalde goederen te verhogen van 10 naar 25 procent. Zaterdag zette hij de Chinezen nog meer onder druk door hun de keuze te geven: nu actie ondernemen of een nog slechtere handelsrelatie tijdens zijn tweede ambtstermijn.

Donald Trump is op dreef, niet in de positieve zin. Want los van zijn tweet waarmee hij de handelsOORLOG deed escaleren, doet hij er nog een schepje bovenop door te zeggen dat China een veel slechtere deal met de USA zal hebben als ze geen actie ondernemen en de handelsbalans tussen beide landen in evenwicht brengen. Die inspanning moet uiteraard van de Chinezen komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Groeimarkten valuta’s hebben het opnieuw moeilijk

De spanningen rondom de handelsOORLOG zijn tijdens de afgelopen dagen weer flink opgelaaid. Vanaf vandaag zal China geconfronteerd worden met nog hogere Amerikaanse importtarieven. En volgens Trump hebben de Chinezen dit volledig aan zichzelf te danken. En tot nu toe zijn met name de groeilanden de verliezers van deze handelsOORLOG.

Vandaag worden de Amerikaanse importtarieven op diverse Chinese producten verhoogd van 10 naar 25 procent. Volgens Trump heeft China afspraken geschonden uit de handelsgesprekken en als gevolg daarvan moeten ze volgens de president van de VS boeten. Ondanks de verhoging van de importtarieven, zal de Chinese vicepremier nog wel afreizen naar Washington voor verdere handelsbesprekingen. De vraag is alleen hoe effectief deze gesprekken zullen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Trumps importtarieven dreigen vooral Amerikaanse consument te raken

Trumps importtarieven op Chinese goederen dreigen vooral Amerikaanse consument te raken. Als de handelsOORLOG verder escaleert kan het conflict een flink aantal consumentengoederen duurder maken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Iran of de fabricage van een vijand: stevenen we af op een nieuwe OORLOG in de Golf?

Iran trok zich dinsdag terug uit delen van het nucleaire akkoord dat het in 2015 sloot met de internationale gemeenschap. Dat meldt het Iraanse persagentschap IRNA en is ondertussen door president Rohani bevestigd. Het land wil opnieuw uranium gaan verrijken. Verwacht wordt dat dit zal leiden tot een breuk met de Europese landen en nieuwe economische sancties van de EU tegenover Iran. Ook dreigt het conflict met de VS nu nog verder op de spits te worden gedreven.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Amerikaanse economie gaat last krijgen van nieuwe importtarieven

De Amerikaanse president Donald Trump liet afgelopen zondag via een Tweet weten dat de importtarieven op diverse Chinese producten verhoogd zullen worden van 10 naar 25 procent. Het heeft er dus alle schijn van dat de Amerikanen het maar niet eens worden met de Chinezen. En de handelsOORLOG kan ook nadelige gevolgen gaan hebben voor de Amerikaanse economie. En indirect dus voor Trump.

Lang leek het er op dat de Amerikanen dicht bij een handelsdeal waren met de Chinezen. Afgelopen weekend trok Trump zich echter verrassend genoeg terug uit de onderhandelingen. Volgens ingewijden wilden de Chinezen niet voldoen aan de eisen van Trump. Hiervoor moesten ze onder andere hun huidige wet- en regelgeving aanpassen. En dat ging de Chinezen net iets te ver.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs