EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: maandag 7 januari 2019

China en VS praten over handelsOORLOG: Is een deal dichtbij?

Maandag en dinsdag ontmoeten Amerikaanse en Chinese regeringsvertegenwoordigers elkaar in de Chinese hoofdstad Peking. Het uiteindelijke doel is om een oplossing te vinden voor hun conflict, maar hoe waarschijnlijk is dat? En wat staat er eigenlijk op het spel? 

De handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China sleept zich inmiddels al maanden voort. De twee landen hebben elkaar in 2018 importheffingen opgelegd ter waarde van honderden miljarden dollars.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

Zwakke economische cijfers in VS: komt er een deal in handelsOORLOG?

De gevolgen van de handelsOORLOG tussen Verenigde Staten en China zijn voelbaar in beide landen. Het meest in ‘the picture’ zijn misschien de problemen van Apple. Maar naast Apple is de handelsOORLOG voelbaar over de gehele linie in in China en nu ook in de VS.

Zo waren cijfers die een belangrijke indicatie geven over de stand van de economie in zowel de VS, als China onder de verwachting van de markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2019

Overleg China en VS over handelsOORLOG op 7 en 8 januari in Peking

Chinese en Amerikaanse regeringsvertegenwoordigers zullen 7 en 8 januari elkaar ontmoeten in de Chinese hoofdstad Peking om de handelsOORLOG tussen beide landen te bespreken.

Dat meldt het Chinese ministerievan Handel op zijn website. Het doel van het gesprek is om een einde te maken aan de handelsOORLOG, die inmiddels al maanden duurt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Economie 2019: Een sombere prognose

[...]

Deze beeldspraak is m.i. van toepassing op onze globalistische economie die nu barstjes lijkt te vertonen. Ik maak regelmatig analyses en stuitte onlangs op mijn internetzoektocht op een website die met een mooi grafiekje een uitleg gaf over de bewegingen in de S&P 500 vanaf de 2e WereldOORLOG. De S&P 500 is de meest aangehaalde index van de VS die als model kan dienen voor de bewegingen in aandelen wereldwijd. We kennen daarin een stierenmarkt (langdurige beweging omhoog) en berenmarkt (beweging omlaag).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2019

Sander Boon en Wim Boonstra over het dollarsysteem

Volgens econoom Wim Boonstra heeft de wereldeconomie een nieuw valuta-anker nodig. Het dollarsysteem dat na de Tweede WereldOORLOG werd geformaliseerd in Bretton Woods bracht een periode van economische groei en stabiliteit, maar sluit niet goed aan bij de multipolaire wereld waarin we vandaag de dag leven.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs