EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: zondag 30 december 2018

Trump belt met Xi Jinping over handelsOORLOG: 'Grote vooruitgang geboekt'

De Amerikaanse president Donald Trump zegt "een lang en goed telefoongesprek" te hebben gehad met de Chinese president Xi Jinping over de handelsOORLOG. Dat laat Trump zaterdag weten op Twitter. 

"De onderhandelingen gaan erg goed. Als we een akkoord bereiken zal de deal uitgebreid zijn, die veel onderwerpen beslaat", twittert de Amerikaanse president.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2018

Hoe China de economie weer gaat aanjagen

De Chinese overheid organiseerde onlangs een topconferentie met als thema: hoe gaan we China er bovenop helpen? Economische groei zwakt steeds meer af, en ondertussen is er een handelsOORLOG met de VS. 'De Chinese economie is kwetsbaar', zegt macro-econoom Kees de Kort. 'De grote doelstelling is nu om de groei wel wat te laten terugzakken, maar met mate.' Bovendien wil Xi Jinping, de leider de Communistische Partij, niet te veel ruimte overlaten aan de vrije markt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

Geld groeit niet aan de bomen, maar met onze beleggingstips misschien wel in 2019

Doe je gordel aan en zet je schrap. Want 2019 belooft een turbulent jaar te worden. De economie koelt af, de centrale banken draaien de geldkraan dicht, en de risico’s (Italië, brexit, handelsOORLOG...) stapelen zich verder op. Wat moet u met uw geld doen? Veel cash aanhouden? Wegblijven uit aandelen? Of vastgoed kopen? We legden enkele experts verschillende opties voor.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

‘Tax cuts’ om de Chinese economische groei te ondersteunen

We zitten in een woelige periode, dat is duidelijk te zien aan de koerstabellen. Beleggers en investeerders maken zich zorgen met als hoofdreden de groei van de wereldeconomie en dus indirect ook de Chinese en Amerikaanse economieën. China gaat iets doen om hun economie nog maar eens te steunen, namelijk belastingen verlagen.

Het ziet er belabberd uit op de financiële markten en dat komt door een combinatie van verschillende factoren die een neerwaartse druk uitoefenen. Een grote zorg in de beleggingswereld is de groeivertraging van verschillende grote economieën zoals die van de Verenigde Staten van Amerika en China bijvoorbeeld. Uiteraard is de grote boeman de handelsOORLOG tussen beide landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

China lijdt onder de handelsOORLOG met de VS

Afgelopen week werden er meerdere tegenvallende Chinese macrocijfers gepubliceerd. Het is duidelijk geworden dat de Chinese economie op dit moment zwaar lijdt onder de handelsOORLOG met de VS. In tegenstelling tot de Amerikanen zijn de Chinezen een stuk afhankelijker van de handel.

Donald Trump liet tijdens de afgelopen dagen weten dat de gesprekken met de Chinezen goed verlopen. Beleggers hebben er overigens weinig vertrouwen in, want Trump heeft tijdens de afgelopen maanden meermaals laten weten dat een ‘deal’ dichtbij was. Helaas was dit telkens tevergeefs en werden er juist weer nieuwe importheffingen opgelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs