EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: woensdag 8 mei 2019

Sander Boon over Eurodollar markt en London Gold Pool

Na de Tweede WereldOORLOG werd de dollar de wereldreservemunt. De dollar werd niet alleen gebruikt voor internationale transacties, ook werd er internationaal steeds meer geld geleend in deze valuta. Sander Boon vertelt in deze video over het ontstaan van de zogeheten ā€˜eurodollarā€™ markt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Goldman Sachs: dit is wat je kan verwachten van de handelsOORLOG tussen de V.S. en China

De huidige ontwikkelingen in de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China hebben een knelpunt bereikt. Dat stelt zakenbank Goldman Sachs. Volgens de bank is de kans op een succesvolle deal nog steeds aanzienlijk, maar lager als voorheen.

Onlangs twitterde president Trump over een verhoging van importtarieven. En volgens journalist Edward Lawrence heeft vicepremier Liu naar aanleiding van de tweet zijn trip naar Washington afgezegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

De EurovisieOORLOG

In de Gazastrook is deze ochtend vroeg een staakt-het-vuren ingegaan nadat dit weekeinde zeker 27 Palestijnen en 4 Israƫliƫrs om het leven kwamen bij de meest gewelddadige confrontaties sinds 2014. De terreurorganisaties Hamas en Islamic Jihad vuurden zaterdag ruim zeshonderd raketten op Israƫl af vanuit Gaza. Het rakettenschild Iron Dome onderschepte er daarvan een tweehonderdtal. Israƫl beantwoordde dat geweld en raakte daarbij volgens de Israƫlische premier Benjamin Netanyahu zeker 260 militaire doelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Besprekingen VS en China in gevaar na nieuwe importtarieven Trump

Amerika verhoogt vrijdag de importtarieven op sommige producten uit China naar 25 procent. Ook worden er meer artikelen aan de lijst toegevoegd. Dat meldde de Amerikaanse president Donald Trump zondag via Twitter.

Daarmee wil hij de druk op China in de al maanden durende handelsOORLOG verhogen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Militaire budgetten kruipen weer naar niveau Koude OORLOG

De wereldwijde militaire bestedingen hebben het voorbije jaar een niveau van 1.822 miljard dollar bereikt. Dat was een toename met 2,6 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van het Stockholm Peace Research Institute (Sipri). De onderzoekers benadrukken daarbij dat de wereldwijde militaire bestedingen inmiddels tot het hoogste niveau sinds de Koude OORLOG zijn opgelopen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs