EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: maandag 5 november 2018

HandelsOORLOG tussen China en VS bevoordeelt... Iran

De handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China heeft zware consequenties gehad voor de export van de Amerikaanse sojaboeren, maar de slachtoffers hebben in Iran een onverwachte bondgenoot gevonden. Dat zegt Gregory Meyer, landbouwspecialist van de Britse zakenkrant Financial Times. Opmerkelijk genoeg liggen ook hier Amerikaanse sancties aan de basis van het fenomeen.

“Sinds begin dit jaar hebben Amerikaanse sojaboeren al bijna 335.000 ton voorraden naar Iran verscheept,” aldus de Financial Times. “Dat is een opmerkelijke toename tegenover dezelfde periode vorig jaar, toen er van een uitvoer zelfs geen sprake was."

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Iran zegt Amerikaanse sancties te zullen breken

Iran blijft olie verkopen en zal de sancties breken die de Verenigde Staten het land hebben opgelegd. Dat zei de Iraanse president Hassan Rohani live op televisie.

"Amerika wil de olieverkoop van Iran tot nul terugbrengen maar wij zullen onze olie blijven verkopen." Volgens Rohani zijn de sancties een handelsOORLOG van de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

China wil deur openen voor buitenlandse bedrijven, belooft president

China wil zijn markt meer openstellen voor buitenlandse bedrijven. Het land hoopt ook meer import aan te trekken. Dat verklaarde de Chinese president Xi Jinping maandag op een prestigieus “importcongres” in Shanghai. Zijn verklaringen komen er op een moment dat China in een handelsOORLOG is verwikkeld met de Verenigde Staten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

‘Waarom het OORLOG gaat worden’

‘Worden ook wij op een dag wakker in een OORLOG? Koert Debeuf vreest van wel.’ Debeuf is Europa- en Midden Oosten-kenner en schreef er een nieuw, opzienbarend boek over. ‘Tribalization. Why War is Coming.’ Tribalisering is stamdenken en de auteur ziet het overal in de wereld terugkeren. “Zonder tegenstrategie gaat het uit de hand lopen, sowieso, daar twijfel ik niet aan”, waarschuwt hij. Hier wordt het mooi, wrang, zelfs literair uitgedrukt: ‘(…) in het Brusselse hart van de EU ziet hij geesten scheiden terwijl men aan nieuwe grenzen timmert.’ De motor van de globalisering sputtert, aldus Debeuf. “Als goederen de grens niet overschrijden, dan zullen legers dat doen.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

'Trump doet onderzoek naar handelsakkoord met China'

Trump wil bij een internationale top in Argentinië later deze maand de Chinese president Xi Jinping een voorstel kunnen doen om de handelsOORLOG te beëindigen. Zijn staf onderzoekt nu welke voorwaarden in het mogelijke akkoord zullen worden opgenomen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs