EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
27
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

CEO Alibaba: ‘HandelsOORLOG tussen VS en China kan nog 20 jaar duren’

Chinese aandelen kreunen onder het gewicht van de handelsOORLOG die Donald Trump voert met Xi Jinping. Trump wil de scheef gegroeide handelsrelaties recht trekken met allerhande importheffingen waarop China weer Amerikaanse producten gaat belasten. Een langdurig conflict kan nefast zijn voor de wereldeconomie. CEO van China’s grootste bedrijf Alibaba, ziet nog niet direct een einde aan de handelsOORLOG.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 september 2018

China nog steeds de ‘meest aantrekkelijke’ opkomende markt

Volgens Catherine Cai, voorzitter van de Chinese tak van UBS, is China nog altijd het meest aantrekkelijke land van de ‘emerging markets’ ondanks de daling op de beurzen en de huidige situatie inzake de handelsOORLOG met de Verenigde Staten van Amerika. Cai is van mening dat de reactie op de financiële markten overdreven is, de kans op een remonte acht ze groot.

Het Chinese plaatje ziet er voorlopig niet goed uit, gemiddeld hebben de Chinese markten ongeveer 20 procent van hun waarde verloren dit jaar, dat is voornamelijk toe te schrijven aan de onzekerheid die wordt gecreëerd door het handelsconflict met de Verenigde Staten van Amerika.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

China slaat terug met eigen heffingen na importmaatregelen Trump

China stelt importheffingen in op Amerikaanse goederen ter waarde van 60 miljard dollar. Het land beantwoordt daarmee de heffingen die de Verenigde Staten eerder dinsdag afkondigden.

Nu de Chinezen terugslaan, dreigen beide landen af te glijden richting een volledige handelsOORLOG. Al voor de Chinese aankondiging had de Amerikaanse president Trump gezegd dat hij een tegenstap zou beantwoorden met uitgebreidere sancties.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Situatie tussen USA en China escaleert

De handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten van Amerika en China is aan het escaleren. Begin deze week kondigde president Donald Trump aan extra heffingen door te voeren op 200 miljard dollar aan Chinese producten, bovenop de eerste heffingen van 50 miljard dollar. Daarmee wordt nu meer dan de helft van de import van Chinese goederen belast.

’s Werelds twee grootste economieën zijn verwikkeld in een echte handelsOORLOG, zeker nu Trump heeft beslist om de invoerheffingen fors uit te breiden. Voorheen was dat bedrag ‘slechts’ 50 miljard dollar, nu komen daar extra heffingen bij op Chinese goederen ter waarde van 200 miljard dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

VS voert importheffingen in op 200 miljard dollar aan Chinese goederen

De Verenigde Staten voeren nieuwe importtarieven in op 200 miljard dollar aan Chinese goederen. De importheffingen worden volgende week maandag van kracht. President Donald Trump maakte de maatregel in het kader van de handelsOORLOG met China maandag officieel bekend.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs