EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

President Trump kiest voor de aanval

Het belooft een woelige week te worden. Met Donald Trump die op verschillende fronten tegelijk voor zijn eigen gelijk gaat. Hij stuurt OORLOGsschepen naar de kust voor Iran en legt China nog meer invoertaksen op. Kan hij én de handelsOORLOG én een eventuele echte OORLOG winnen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Trump tweet beurzen omlaag, handelsOORLOG dreigt opnieuw te escaleren

Amerikaans president Trump kwam de afgelopen dagen verrassend uit de hoek, in de negatieve zin weliswaar. Op Twitter stuurde hij een bericht de wereld in die de financiële markten uit evenwicht hebben gebracht. Trump zou van plan zijn om importtarieven op bepaalde goederen te verhogen van 10 naar 25 procent. De Amerikaanse en Aziatische beurzen daalden aanzienlijk.

De handelsOORLOG zou niet lang meer duren, dat was alvast de gedachte die marktkenners hadden gezien de positieve ontwikkelingen in dit dossier. Maar nu lijken we opeens verder verwijderd te zijn van deze situatie aangezien Trump een vrij vervelend bericht op Twitter plaatste zondag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Handelsbesprekingen VS en China in gevaar na nieuwe importtarieven Trump

Amerika verhoogt vrijdag de importtarieven op sommige producten uit China naar 25 procent. Ook worden er meer artikelen aan de lijst toegevoegd. Dat meldde de Amerikaanse president Donald Trump zondag via Twitter.

Daarmee wil hij de druk op China in de al maanden durende handelsOORLOG verhogen. Een door Trump eerder aangekondigde verhoging van de tarieven, die in maart zou ingaan, werd opgeschort op basis van onderhandelingen tussen beide landen in februari.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2019

Krijgen we volgende week al een handelsakkoord tussen USA en China?

Een handelsovereenkomst tussen de Verenigde Staten van Amerika en China zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan we denken. Afgelopen woensdag kwamen de Amerikaanse en Chinese onderhandelaars samen te Beijing om de details van een mogelijk en definitief akkoord met elkaar te bespreken, en die gesprekken liepen bijzonder vlot.

De handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten van Amerika en China is nu bijna ruim een jaar bezig en het heeft tot nu toe voor niet veel goeds gezorgd, een hoop zorgen over de wereldeconomie en veel twijfel op de financiële markten. Gedurende deze periode vlogen de verhoogde handelstarieven ons om de oren. Maar volgende week zouden we verlost kunnen zijn van dit euvel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2019

Wereldwijde handel krimpt op het hoogste tempo sinds de crisis

Het wereldwijde economische plaatje ziet er momenteel goed uit. Zo publiceerden de twee grootste economieën van de wereld, de Verenigde Staten en China, onlangs beter dan verwachte groeicijfers. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn op het wereldwijde economische terrein.

HandelsOORLOGen zijn namelijk aan de orde van de dag en de effecten van deze zijn voelbaar. De bekendste handelsOORLOG is natuurlijk die tussen de Verenigde Staten en China. Ook heeft de Verenigde Staten het aan de stok met Europa. De gevolgen van deze conflicten: de toename van importtarieven en zo minder handel tussen landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs