EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Chinese president roept leger op zich voor te bereiden op OORLOG

De Chinese president Xi Jinping heeft zijn legermacht in de Zuid-Chinese Zee opgeroepen om voorbereidingen te treffen voor een mogelijke OORLOG. Hij deed deze oproep tijdens een bezoek aan de Southern Theatre Command, een militaire post die verantwoordelijk is voor deze regio ten zuiden van China.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

Trump dreigt met extra tarieven op 225 miljard euro aan Chinese producten

De Amerikaanse president Donald Trump heeft goede hoop op een "geweldige deal" met China. Als dat niet lukt, dan worden nieuwe handelstarieven van 225 miljard euro ingevoerd, zei de president maandagavond tegen nieuwszender Fox News.

"De deal moet goed zijn, want zij hebben ons land leeggezogen", voegde hij eraan toe. Trump en Chinese president Xi Jinping gaan in december het gesprek aan om een eind te maken aan de handelsOORLOG die tussen hun landen woedt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

VS kondigen embargo af tegen Chinese chipfabrikant

De Verenigde Staten voeren sancties in tegen de door de Chinese overheid gecontroleerde chipfabrikant Fujian Jinhua Integrated Circuit Company. De VS zetten zo een nieuwe stap in de handelsOORLOG met China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Aandelen kreunen onder geopolitieke spanningen

De aandelenmarkten hebben het moeilijk de afgelopen maanden en daar gaat precies niet snel verandering in komen gezien de geopolitieke spanningen. Los van de handelsOORLOG, zorgen verkiezingen en peilingen in Brazilië, Sri Lanka en Duitsland voor heel wat oproer en dat lijken beleggers en investeerders niet te smaken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Moeten we vrezen voor een snelle recessie?

Tijdens de afgelopen weken zijn er diverse tegenvallende macrocijfers gepubliceerd. Deze cijfers maakten pijnlijk duidelijk dat de groei van de wereldeconomie waarschijnlijk dit jaar lager zal uitkomen dan dat vooraf verwacht werd. Tevens ziet de toekomst, als gevolg van de handelsOORLOG, er onzeker uit. Moeten we vrezen voor een nieuwe recessie?

De economische wereldmotor draait op dit moment aan een lager tempo. Er wordt zelfs gevreesd voor een tekort aan brandstof en dat zou leiden tot een groeivertraging. In het bijzonder lopen de groeilanden en de Aziatische landen een verhoogd risico om getroffen te worden door een groeivertraging. Het handelsbeleid van Trump heeft immers grote invloed op deze landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs