EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Chinese autoverkoop kent sterkste terugval in dertig jaar

In China hebben de autofabrikanten tijdens de maand november 2,55 miljoen voertuigen verkocht. Dat is ongeveer 14 procent minder dan tijdens dezelfde periode vorig jaar. Dat zegt een rapport van de China Association of Automobile Manufacturers (CAAM). Opgemerkt wordt dat de sector nu al vijf maanden op rij een daling moet melden. Het probleem moet volgens de sectororganisatie worden gelinkt aan een vertragende economische groei en aan de verlammende handelsOORLOG tussen China en de Verenigde Staten.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 13 december 2018

Babystapjes

In China wordt gesproken over concessies en strategische veranderingen in de handelsOORLOG met de Verenigde Staten. 'Eerder deze week werd er gesproken over het verlagen van de importtarieven voor Amerikaanse auto's en gisteren het verhaal om de toegang tot de Chinese markt te verruimen. Dat zijn babystapjes in het grote verhaal van je in het gareel van de internationale afspraken houden. Trump is hier totaal niet van onder de indruk.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

'Peking wil Chinese markt voor buitenland openbreken'

China zou de deur naar zijn economie voor buitenlandse bedrijven nog verder willen opengooien. Dat schrijft zakenkrant The Wall Street Journal, die inzage had in de plannen van de Chinese regering.

Peking is al bezig de regels te versoepelen voor buitenlands eigendom van Chinese bedrijven. Er wordt nu gewerkt aan nog soepelere toegangsregels voor buitenlandse ondernemingen voor toegang tot de Chinese markt, mede door druk van de Amerikaanse president Donald Trump en zijn handelsOORLOG met de Chinezen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Trumps handelsOORLOG is nefast voor de VS, maar goed voor zijn herverkiezing

Handelsconflicten zijn slecht voor het bedrijfsleven van de Verenigde Staten, maar zouden wel eens cruciaal kunnen blijken voor de herverkiezing van Amerikaanse president Donald Trump. Dat zegt politiek commentator Ramesh Ponnuru in een column voor het persbureau Bloomberg. In het kader van een herverkiezing zou Trump er volgens Ponnuru dan ook mogelijk goed aan doen om de klachten over de negatieve gevolgen van de handelsOORLOG met China te negeren.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Wereldeconomie richting recessie?

Moeten we ons schrap zetten en ons voorbereiden op een wereldeconomie in recessie? De signalen zijn alvast niet zo positief… Aandelen hebben het zwaar, de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China wordt niet opgelost en bedrijven draaien minder omzet. Wat staat ons nu te wachten, gewoon een groeivertraging of een echte recessie?

Het gaat niet zo lekker op de financiële markten. De afgelopen maanden waren voornamelijk rode beursdagen, en niet alleen in Europa maar ook op de beurzen in de Verenigde Staten van Amerika en Azië. De oorzaak is overal een beetje te vinden maar het is vooral te wijten aan de handelsOORLOG, de groeivertraging van de wereldeconomie en de tumult op de oliemarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs