EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2018

Zwitserse bank waarschuwt voor impact handelsOORLOGen en protectionisme

De Zwitserse bank UBS wees bij de publicatie van zijn derdekwartaalcijfers donderdag op de impact van de aanhoudende handelsvetes, opborrelend protectionisme en geopolitieke spanningen wereldwijd.

Die ontwikkelingen zullen er in het lopende kwartaal in ieder geval voor zorgen dat klanten van de vermogensbeheerdivisie minder transacties zullen doen, aldus de bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Wereldwijde aandelenmarkten hebben het plafond bereikt

Beleggers zijn nu al ruim twee weken in de ban van de correctie die gaande is op de markten. Met name op Wall Street moeten beleggers nog wennen aan dalende beurskoersen. Europese beleggers zijn dit al wat langer gewend, want de Franse en Duitse beurs draaide al wat eerder van richting.

Steeds meer beleggers beginnen zich zorgen te maken over het handelsbeleid van Donald Trump. De president van de VS voert al sinds het begin van dit jaar een protectionistisch beleid uit en dat beleid heeft inmiddels al heel wat schade aangericht. Zo laten de Japanse en Chinese economie al duidelijk tekenen van zwakte zien. Tevens maken steeds meer Amerikaanse en Europese CEO’s zich zorgen over de handelsOORLOG die steeds serieuzer begint te worden. Trump trekt zich daar overigens vooralsnog weinig van aan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2018

China en VS willen geschillencommissie van WTO vanwege handelsOORLOG

[...]

China en Noorwegen vragen zich af of de importheffingen van de VS wel legaal zijn. De stap van de VS zou volgens China protectionisme zijn. Het zou in strijd zijn met de internationale handelswetten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

3 eenvoudige regels om rijk te worden met beleggen

Of het nu om aandelen, cryptomunten of zeldzame stripverhalen gaat, … er zijn 3 eenvoudige regels die iedereen kan volgen om er rijk mee te worden. Vergeet het effect van rentevoeten, handelsOORLOGen, inflatie, recessies, … Er is maar 1 ding dat je moet onthouden: 3 eenvoudige regels om succesvol te beleggen.

Succesvol beleggen komt neer op ...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

China stopt met import van Amerikaanse olie

China voert geen olie meer in uit de Verenigde Staten. Het is een tegenreactie op de houding van deze laatste: de handelsOORLOG op de spits willen drijven. President Trump wil nog eens voor 200 miljard dollar Chinese goederen belasten. En zegt bereid te zijn àlle invoer uit dat land extra te tariferen. Eerder in juni 2018 hief China reeds een extra tax van 25% op Amerikaanse olie. Waarop de VS een nieuwe vergelding instelde. De verhouding tussen beide landen is verworden tot een politiek spel van straffen tegen opbod.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs