EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

China is hoopvol over snel einde van handelsOORLOG met VS

De Chinese overheid is hoopvol dat er snel een einde gemaakt kan worden aan de handelsOORLOG met de Verenigde Staten. De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping spraken afgelopen weekend bij G20-top over de handelsOORLOG.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

HandelsOORLOG of niet, de Chinese yuan wordt steeds relevanter

Volgens marktkenners is één ding duidelijk, de Chinese yuan is op weg om een wereldwijd zwaargewicht te worden, met of zonder handelsOORLOG. Dat komt omdat China zich steeds meer openstelt voor buitenlandse bedrijven en dus wordt de handel in yuan belangrijker.

Strategen en economen zijn het er vrijwel over eens, de Chinese yuan wordt steeds belangrijker op het wereldtoneel vermits China zijn deuren meer openstelt en meer geneigd is om handel te drijven met andere landen. Daardoor wordt de yuan een belangrijke eenheidsmunt in het financiële systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Wereldleiders bijeen voor G20-top in Buenos Aires, oproep tot brede dialoog

De top tussen de twintig grootste economieën van de wereld, de G20, is begonnen in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. De Argentijnse president Mauricio Macri riep de overige wereldleiders op tot een brede dialoog.

De Amerikaanse president Donald Trump ontmoet Xi Jinping, president van China, op zaterdag. De leiders gaan samen dineren en zullen vermoedelijk de handelsOORLOG tussen beide landen bespreken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

Optisch compromisje

Geen schijn van kans dat er een oplossing voor de handelsOORLOG komt op de top van de G20, denk macro-econoom Kees de Kort. Het handelsconflict is immers het belangrijkste breekijzer van Trump om China in het internationale gareel te krijgen. Maar Xi geeft geen krimp - dat zou een teken van zwakte zijn, terwijl hij juist moet leveren voor binnenlandse consumptie. Op de top komt een optisch compromisje om de scherpe kantjes er even af te halen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

Duitse export kan het de komende maanden nog lastiger gaan krijgen

Vorige week kwamen er verontrustende berichten naar buiten over de Duitse economie. Voor het eerst sinds hele lange tijd werd het Duitse bruto binnenlands product op kwartaalbasis geconfronteerd met een krimp. Daarnaast vormt de handelsOORLOG een grote bedreiging voor de Duitse export. En de export is behoorlijk belangrijk voor de totale Duitse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs