EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

China stopt met import van Amerikaanse olie

China voert geen olie meer in uit de Verenigde Staten. Het is een tegenreactie op de houding van deze laatste: de handelsOORLOG op de spits willen drijven. President Trump wil nog eens voor 200 miljard dollar Chinese goederen belasten. En zegt bereid te zijn àlle invoer uit dat land extra te tariferen. Eerder in juni 2018 hief China reeds een extra tax van 25% op Amerikaanse olie. Waarop de VS een nieuwe vergelding instelde. De verhouding tussen beide landen is verworden tot een politiek spel van straffen tegen opbod.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

De obligatiemarkt waarschuwt voor een crash

Op de beursvloer is de paniek uitgebroken. De stijgende rentes op de Amerikaanse staatsobligaties hebben geleid tot angst onder de beleggers. Tevens laten steeds meer macrocijfers zien dat de wereldeconomie hard getroffen kan worden door de handelsOORLOG. Is het moment van een crash nabij?

We bevinden ons op dit moment binnen een crashmaand. Tenminste, dat is de associatie die sommige beleggers hebben met de maand oktober. Zo lieten de aandelenmarkten in het jaar 1987 en 2008 in de maand oktober forse verliezen optekenen. De vraag is natuurlijk of we ook in 2018 geconfronteerd worden met een crash.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Ondanks handelsOORLOG met Washington floreert de Chinese buitenlandse handel

Ondanks de handelsOORLOG tussen Washington en Peking is de Chinese buitenlandse handel in september fors gestegen. De export nam tegenover een jaar eerder met 14,5 procent toe tot 226,7 miljard dollar, terwijl de import vanuit de VS 14,3 procent toenam tot 195 miljard dollar. De handelsbalans klokt zo af op een overschot van bijna 32 miljard dollar, meldt de Chinese douane vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Alle beurzen wereldwijd bloeden. Dit is er aan de hand

Een schurende handelsOORLOG, stijgende rente, en wispelturige beleidsmakers. Geen wonder dat de beurzen overal in het rood gaan. “Dit is oktober, dit is een dipje.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Opkomende economieën roepen op handelsOORLOG te beëindigen

De G-24, een groep van opkomende economieën in de wereld, roept economische grootmachten op het wereldwijde handelssysteem te hervormen en versterken in plaats van het af te breken.

Ze doen hun oproep in een verklaring die door de landen is opgesteld op hun topbijeenkomst op het Indonesische eiland Bali.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs