EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
21
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Kans op een nieuwe Amerikaanse recessie neemt toe

Afgelopen vrijdag verschenen er prachtige banencijfers vanuit de VS. Tijdens de afgelopen maand werden er meer banen dan verwacht aan de Amerikaanse arbeidsmarkt toegevoegd. Daarnaast bleef het werkloosheidscijfer stabiel op 3,8%. Ondanks dat blijft de kans op een nieuwe Amerikaanse recessie toenemen. En dat signaal kunnen beleggers maar beter erg serieus nemen.

De groei van de wereldeconomie raakt langzaam maar zeker in verval, dat zal de meeste beleggers niet ontgaan zijn. De handelsOORLOG tussen de VS en China is in steeds meer landen voelbaar. Met name de economieën die voor een groot deel afhankelijk zijn van de export worden op dit moment hard geraakt. Zo wist bijvoorbeeld de Duitse economie tijdens het afgelopen kwartaal nog net aan een officiële recessie te ontkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

‘Neem je winst snel’ bij een handelsOORLOGsdeal-rally

Er zal binnenkort een deal komen in de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China. Tenminste dat verwacht Stephen Roach, voormalig bestuurder van Morgan Stanley in Azië. Alleen beleggers zullen teleurgesteld zijn, wanneer er een deal is.

Roach gelooft namelijk niet dat een deal een doorbraak zal zijn in het conflict tussen de Verenigde Staten en China. Daarom zal het conflict voortduren en daar zullen beleggers uiteindelijk niet blij mee zijn. Zo zei Roach:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

HandelsOORLOG tussen China en VS heeft een duidelijke winnaar: Mexico

De handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China blijkt vooral voor een onverwachte partij een grote meevaller. De Amerikaanse import vanuit Mexico heeft het voorbije jaar de grootste stijging in zeven jaar gekend. Dat benadrukt het persbureau Bloomberg. Daarmee lijkt de handelsOORLOG een winnaar te krijgen die zelf ook door de Amerikaanse president Donald Trump herhaaldelijk op de korrel wordt genomen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Koelt de Duitse economie verder af?

Afgelopen vrijdag verschenen er tegenvallende macrocijfers vanuit het eurogebied. Met name de Duitse PMI-cijfers gaven stof tot nadenken. De wereldwijde handelsOORLOG is een grote bedreiging voor de Duitse economie. En dit lijkt nog maar het begin te zijn van de afkoeling van de Duitse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Binnenkort ook een groeivertraging bij de Amerikaanse economie?

De Amerikaanse economie is op dit moment nog een van de sterkhouders op het wereldtoneel. Ondanks het feit dat president Trump een handelsOORLOG wist te ontketenen, leidt dat vooralsnog toch weinig economische schade in eigen land. Toch is het nog maar de vraag voor hoelang de Amerikanen het hoofd nog boven water weten te houden.

Tijdens de afgelopen maanden is duidelijk geworden dat het economische wereldplaatje er niet meer zo florrissant uitziet. Door het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump is de wereldhandel onder druk komen te staan. En dat had onder andere grote economische gevolgen voor China en Duitsland. Beide landen zijn immers voor een groot deel afhankelijk van de export. En die export kreeg, door de handelsOORLOG, een flinke dreun te verwerken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs