EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

VS: naar een OORLOG met Venezuela?

OORLOG is, hoe vreselijk het ook is om vast te stellen, populair. In het bijzonder in de Verenigde Staten. Het leidt de burgers af van hun dagelijkse besognes en problemen. Het verenigt ze in een misplaatst soort nationalisme, en dat komt politiek Amerika prima uit. Het laat het militaire apparaat ook toe haar nieuwste dodelijke speeltjes uit te testen in het veld. TechCashHouse is er in ieder geval rotsvast van overtuigd dat zoā€™n OORLOG er zit aan te komen. Dit zal, volgens zijn zeggen, uiterst positief uitwerken op de koersen van goud en cryptomunten. In het bijzonder bitcoin zal hiervan profiteren. De een zijn doodā€¦u kent het spreekwoord.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

Wie gaat als eerste door de pijngrens heen?

Het is alweer even stil rond de handelsOORLOG tussen China en de Verenigde Staten, waarin de Chinezen de onderliggende partij lijken te zijn geworden. De laatste Chinese handelscijfers waren behoorlijk matig en de groei zwakt af, dus denkt BNR-macro-econoom Kees de Kort dat president Xi meer onder druk staat dan president Trump. 'De vraag is: wanneer komt hij voldoende onder druk te staan om niet alleen dingen te beloven maar ook garanties te geven?'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

ā€œDeze economische expansie kan nog wel even voortdurenā€

De Amerikaanse economie weet al sinds juni 2009 te groeien. Inmiddels duurt deze economische expansie al ruim 117 maanden. En daarmee lijkt het record van het jaar 2001 binnen handbereik te zijn. Toch is deze economische cyclus anders dan anders.

De Amerikaanse economie weet tot nu toe nog overtuigend het hoofd boven water te houden. En dat is bewonderenswaardig, want in deze tijd van grote economische en politieke onzekerheid is dat niet gemakkelijk. Zeker omdat de Amerikanen een ware handelsOORLOG hebben ontketend. En dat heeft inmiddels effect op veel andere Westerse landen in de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

'China verwacht niet snel een handelsakkoord te tekenen met VS'

China denkt niet dat er snel een akkoord getekend wordt met de Verenigde Staten om een eind te maken aan de handelsOORLOG tussen de twee landen. Dat schrijft The New York Times (NYT) donderdag op basis van bronnen betrokken bij de onderhandelingen.

Ondanks de vooruitgang die beide partijen geboekt hebben in de afgelopen weken twijfelen de Chinezen dat de deal snel beklonken wordt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Burgemeesters in OORLOGstijd?

Er was eens een tijd waarin overheden en banken ten dienste stonden van de samenleving. Daar is de afgelopen decennia verandering in gekomen. Een steeds groter deel van de samenleving gaat in toenemende mate gebukt onder het juk van een losgezongen politieke en financiƫle elite. Centrale banken vervullen in deze configuratie een spilfunctie. Alleen zij kunnen met hun balans de klappen van een falend politiek en financieel systeem opvangen. En ze weten het. In een recente lezing waarschuwde Bundesbank president Jens Weidmann voor het overvragen van centrale banken door zowel de financiƫle sector (financial dominance) als overheden (fiscal dominance). Dit kan verkeerd uitpakken als vertrouwen in de effectiviteit van centrale banken wegvalt. Het kan resulteren in een combinatie van stijgende inflatie, een stagnerende economie en sociale onrust.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs