EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
22
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
20
kliks
Bron: Doijer & Kalff
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2019

India en Pakistan op rand van OORLOG

De spanning tussen India en Pakistan heeft onlangs het kookpunt bereikt. Pakistan heeft luchtaanvallen uitgevoerd op doelen in Kasjmir, waarbij twee vliegtuigen van India zijn neergehaald. Een woordvoerder van het Pakistaanse leger claimt dat 2 piloten uit India zijn gevangengenomen. Tegelijkertijd claimt India dat het een vliegtuig van Pakistan uit de lucht heeft geschoten.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

Is de euro de oorzaak van het Nederlandse pensioendebacle?

De grote vraag die ik in deze column opwerp is wanneer onze gepensioneerden in opstand komen. Het is bedroevend om te vernemen dat in onze moderne verzorgingsstaat de oudere gepensioneerden niet meer rondkomen met hun kleine pensioentje. Vooral de senioren met een leeftijd van ruim boven de 70 hebben vaak een lager pensioen dan de ‘jong-gepensioneerden.’ Dat komt doordat na de 2e WereldOORLOG met de wederopbouw een nieuw tijdperk van economische groei aanbrak waarin werknemers in staat waren een bijdrage te storten in de pensioenfondsen die flink meeliftten op de nieuwe welvaart van na de OORLOG. Vanaf de jaren zestig tot aan het einde van 20ste eeuw konden veel werknemers profijt halen uit langdurige arbeidscontracten. Niet alle werknemers natuurlijk. Bij de overstap naar een andere werkgever was er soms sprake van pensioenbreuk als de inleg niet meegenomen kon worden naar een ander pensioenfonds. Kleine pensioentjes werden vaak afgekocht. Eind vorige eeuw is dat beter geregeld en kan in principe alle opgebouwde pensioen overgedragen worden. De pensioenkaders zijn aanzienlijk verbeterd, maar wat blijkt nu anno 2019? De afbraak van het opgebouwde pensioen raakt in een stroomversnelling.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2019

Het economische gevolg van de handelsOORLOG in beeld gebracht…

Donald Trump begint langzaam maar zeker door te krijgen dat zijn handelsbeleid alleen maar verliezers oplevert. Lang leek het er op dat de Amerikaanse economie overeind wist te blijven, maar daar is gezien de laatste macrocijfers geen sprake meer van. Zo heeft onder andere het consumentenvertrouwen een duikvlucht genomen. En ook de productieactiviteiten beginnen af te nemen.

Tijdens de afgelopen weken liet Trump meermaals weten dat de kans groot is dat de VS binnenkort een handelsakkoord zal gaan sluiten met China. Mede daardoor heeft er een imposante herstelbeweging plaatsgevonden op de aandelenmarkten. Voor de groei van de wereldeconomie is  het te hopen dat de handelsOORLOG tussen de VS en China binnen afzienbare tijd weet te de-escaleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

Twee kernmachten voeren OORLOG

India heeft dinsdag luchtaanvallen uitgevoerd op het grondgebied van aartsvijand Pakistan. Het heeft daarbij meer dan 300 mensen omgebracht in een kamp dat jihadisten herbergt. Het gaat om een belangrijke escalatie in een conflict dat beide landen nu al decennialang verdeelt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Deal in de handelsOORLOG zal de wereld economie niet redden

Een deal in de handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China komt dichterbij. Zo maakte president Donald Trump bekend dat hij de deadline voor hogere tarieven uitstelt, omdat er progressie wordt gemaakt in de handelsgesprekken. Maar ook al komt er een deal; de wereld economie zal blijven verzwakken volgens meerdere experts.

President Trump maakte – zoals gebruikelijk – bekend via twitter dat er vooruitgang wordt geboekt in de handelsgesprekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs