EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord oorlog.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord OORLOG

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Economische OORLOG om zeldzame aardmetalen

Er is een economische OORLOG gaande voor de rechten om zeldzame aardmetalen te mijnen. Rare earth metals, ook wel het nieuwe goud genoemd. Deze worden verwerkt in onder meer batterijen voor elektrische voertuigen; smartphones; flatscreen televisies; camera’s; precisie geleide raketten; industriële magneten; windturbines; zonnepanelen en vele andere high-tech items. Plus ook heel wat toepassingen die gebruikt worden voor OORLOGvoering zoals satellieten, bommen, radars en gevechtsvliegtuigen. Allemaal zaken waar de moderne wereld niet zonder kan (uitgezonderd dat OORLOGstuig.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

IMF verlaagt groeiverwachting wereldeconomie vanwege handelsOORLOG

De handelsOORLOG tussen de Verenigde Staten en China werpt een schaduw over de economische vooruitzichten in de wereld. 

Vanwege de vele opgeworpen importheffingen heeft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn groeiramingen voor de VS en China verlaagd. Ook de prognose voor de wereldeconomie als geheel pakt lager uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Duitse bankpresident: 'Handelsbeleid van VS werkt averechts'

De president van de centrale bank van Duitsland Jens Weidmann bekritiseert het economische beleid van de Verenigde Staten. De tarievenOORLOG die het land voert, werkt volgens hem averechts.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Amerika bedreigt Rusland openlijk met OORLOG

Wie een vijand zoekt, vindt hem altijd. Of zoals het spreekwoord luidt: wie slechts een hamer heeft, ziet overal spijkers. Amerika bedreigt Rusland nu openlijk met OORLOG. Goodbye diplomacy, hello Stone Age, staat te lezen op de website van de Strategic Culture Foundation. De dreigende taal vanwege de Amerikaanse ambassadeur bij de NAVO draait om een Russisch raketsysteem dat in ontwikkeling zou zijn. Het zou Westerse landen kunnen bereiken.

Tevens is zo’n systeem in strijd met specifieke (in 1987) internationale afspraken gemaakt na de Koude OORLOG-periode. Maar die Koude OORLOG is ondertussen terug van weggeweest.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Economische koude OORLOG de komende 10 tot 20 jaar?

De Amerikaanse relatie met China is er slecht aan toe. ‘Waarschijnlijk net zo slecht als’ de periode voordat de regering van Nixon meer dan vier decennia geleden de banden aanhaalde, dat vertelde de voormalige Fed-gouverneur Kevin Warsh donderdag aan CNBC. Hij vreest namelijk voor een zeer bekoelde economische periode die 10 tot 20 jaar lang kan aanslepen.

Wat een contrast met de afgelopen 30 jaar, de huidige situatie tussen de Verenigde Staten en China. We waren globalisering gewoon en gingen er van uit dat dat alleen nog maar harder ging toenemen, maar dat is buiten Amerikaans president Donald Trump gerekend. Hij beslist er namelijk anders over.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs