EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 17 artikelen gevonden met het woord palladium.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PALLADIUM

Geplaatst op: zondag 9 december 2018

PALLADIUM haalt de prijs van goud in

Zorgen over tekorten op de fysieke markt blijft de prijs van PALLADIUM opstuwen. Zo sterk dat deze week de prijs van dit “witte” edelmetaal de prijs van goud ingehaald heeft. Waar goud deze week langzaam maar zeker de € 35.000 grens per kilo naderde piekte PALLADIUM meteen al hoger dan zijn “gele” variant. Voor het eerst in 16 jaar passeerde PALLADIUM de prijs van goud.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

PALLADIUM voor het eerst sinds 2002 duurder dan goud

Voor het eerst sinds 2002 is de prijs van PALLADIUM gestegen boven de goudprijs. Woensdag bereikte de PALLADIUMprijs een stand van 1251 dollar per troy ounce. De goudprijs noteert op het moment van schrijven een prijs van 1243 dollar per troy ounce.

[...]

Lees verder op Goudverzekerd
Geplaatst op: zaterdag 8 december 2018

PALLADIUM inmiddels duurder dan goud

Voor het eerst sinds 2002 is de prijs van PALLADIUM gestegen boven de goudprijs. Woensdag 5 december bereikte de PALLADIUMprijs een stand van 1251 dollar per troy ounce. De goudprijs noteert op het moment van schrijven een prijs van 1243 dollar per troy ounce.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

Prijs PALLADIUM naar nieuw record

De prijs van PALLADIUM bereikte dinsdag een nieuw record van €986 per troy ounce. Het edelmetaal is de laatste dagen al sterk in prijs gestegen vanwege oplopende spanningen tussen Rusland en de Verenigde Staten, waardoor beleggers zich meer zorgen maken over de beschikbaarheid van de grondstof. Rusland is met een productie van ongeveer 80 metrische ton op jaarbasis goed voor bijna 40% van de wereldwijde productie.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

PALLADIUM zit in auto's maar ook steeds vaker in juwelen

Goud of zilver? Vergeet het: PALLADIUM is de nieuwe heilige graal onder de edele metalen en niet alleen maar omdat ze de basis vormen voor automotoren. Ook juweliers gebruiken steeds meer PALLADIUM, maar de prijs blijft alleen maar stijgen. 

Ooit gehoord van PALLADIUM? De kans is nochtans groot dat je het goedje ooit al eens onrechtstreeks gebruikt hebt. PALLADIUM is namelijk één van de grondstoffen die in benzinewagens gebruikt wordt om de katalysator op te bouwen. Aangezien de trend naar benzinewagens steeds sterker doorzet, heeft dat een gevolg voor de prijs van PALLADIUM. Dat heeft dan weer een effect op juweliers want ook in de sieradensector is PALLADIUM een goede gok. Met andere woorden: PALLADIUM is waardevol, maar moeten we goud dan gewoon vergeten? 

Lees verder op Express.live
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs