EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
24
kliks
Er zijn 14 artikelen gevonden met het woord palladium.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord PALLADIUM

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

PALLADIUM zit in auto's maar ook steeds vaker in juwelen

Goud of zilver? Vergeet het: PALLADIUM is de nieuwe heilige graal onder de edele metalen en niet alleen maar omdat ze de basis vormen voor automotoren. Ook juweliers gebruiken steeds meer PALLADIUM, maar de prijs blijft alleen maar stijgen. 

Ooit gehoord van PALLADIUM? De kans is nochtans groot dat je het goedje ooit al eens onrechtstreeks gebruikt hebt. PALLADIUM is namelijk één van de grondstoffen die in benzinewagens gebruikt wordt om de katalysator op te bouwen. Aangezien de trend naar benzinewagens steeds sterker doorzet, heeft dat een gevolg voor de prijs van PALLADIUM. Dat heeft dan weer een effect op juweliers want ook in de sieradensector is PALLADIUM een goede gok. Met andere woorden: PALLADIUM is waardevol, maar moeten we goud dan gewoon vergeten? 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 26 oktober 2017

Prijs van PALLADIUM in 2017 al ruim 40% gestegen

De prijs van PALLADIUM zit fors in de lift. Het edelmetaal presteert in 2017 een stuk beter dan andere edele metalen, zoals goud, zilver en platina.

Bovenstaande grafiek via Express. De prijs van PALLADIUM steeg dit jaar al met ruim 40%, terwijl de goudprijs tot nu toe slecht 12% meer waard werd. De prijs van een troy ounce PALLADIUM ligt nu rond de $950,-.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 oktober 2017

Is PALLADIUM het nieuwe goud?

Op de grondstoffenmarkt geniet goud op dit ogenblik heel wat minder belangstelling dan PALLADIUM. Dat hebben een aantal experts tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.

Op de grondstoffenmarkt geniet goud op dit ogenblik heel wat minder belangstelling dan PALLADIUM. Dat hebben een aantal experts tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.

Het metaal staat op dit ogenblik genoteerd aan een prijs van 967 dollar per ounce of 31.090 dollar per kilogram. Daarmee heeft de waarde van PALLADIUM sinds begin dit jaar een stijging met 40 procent laten optekenen. Goud is over eenzelfde periode 12 procent duurder geworden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 25 juni 2017

PALLADIUM en Platina even duur?

Het prijsverschil tussen platina en PALLADIUM is teruggevallen naar minder dan 100 dollar. Dit is best opmerkelijk: het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar is 555 dollar. Over de periode 2007 tot 2012 was dit zelfs 1000 dollar.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 21 juni 2017

PALLADIUM op zucht van hoogste niveau sinds 2001

De grondstoffenmarkt heeft er een ‘herboren ster’ bij, namelijk PALLADIUM. Het metaal steeg deze week naar 893 dollar per troy ounce, dat is niet meer zo ver verwijderd van zijn absoluut hoogterecord. In het topjaar 2001 noteerde het metaal aan 1090 dollar per troy ounce maar sindsdien verloor PALLADIUM veel van zijn waarde net zoals vele andere grondstoffen.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs